„Puikiai pamenu savo vestuvių dieną, lyg tai būtų buvę vakar, – DELFI prisipažino I. Stumbrienė, kuri netrukus žengs podiumu ir pristatys vieną iš dizainerės Paulos Poderytės naujausios proginių ir vestuvinių suknelių kolekcijos kūrinių. – Pamenu, kai žengiau prie altoriaus, be galo smarkiai jaudinausi, širdis virpėjo, nieko aplinkui nemačiau. Tik savo vyrą, tolumoje laukiantį manęs. Tačiau vos tik susitikome prie altoriaus ir tėtis perdavė ranką mano būsimam vyrui, jaudulys išgaravo.“

I. Stumbrienė tikina, kad suknelės vestuvėms neteko ilgai ieškoti, nes puikiai žinojo, ko nori ir buvo mintyse „nusipiešusi“ jos viziją. Ir nors prie altoriaus ji žengė beveik prieš trylika metų – vis dar ją saugo. „Man tai labai sentimentalus prisiminimas“, – šyptelėjo pašnekovė ir pridūrė, kad jei atsuktų laiką atgal, nieko tą dieną nekeistų.

Ingos ir Aivaro Stumbrų vestuvės

Ar pasiruošimas vestuvėms – sunkus ir varginantis procesas? Anot Ingos, visiškai atvirkščiai: „Tai didžiulis malonumas!“.

Pasidomėjus, ką ji patartų būsimoms nuotakoms, Inga nedvejojo: „Klausykitės savo širdies, nes tik Jūs viena žinote, kaip turite atrodyti. Mados keisis, įvairios detalės užeis ir praeis, tačiau svarbu, kad šią dieną ir su ta vienintele suknele jaustumėtės ypatingai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)