DELFI kalbintas E. Dragūnas neslėpė pozityvumo ir tikino komentarų neskaitantis. „To, ką patyriau Londone, neparodė nė vienas Lietuvos miestas. Tokio pozityvumo nebuvo niekur. Atmosfera tikrai buvo nereali“, – tikino atlikėjas, praėjusių metų pabaigoje surengęs savo pasirodymus didžiausiuose Lietuvos miestuose. Paskutinis šio turo koncertas ir vyko Londone, Didžiojoje Britanijoje.

Pasidomėjus, kodėl vis tik po grandiozinių koncertų dažnai pasigirsta ir ne itin teigiamų komentarų, E. Dragūnas atsakė mįslingai: „Juk kartais gali gulėti su moterimi ir ji galvos, kad tu turi kažką per mažo, nes vakar gal ji gulėjo su kokiu afroamerikiečiu. Niekada negali žinoti, ką tau pasiūlys rytoj“.

DELFI primena, kad SEL koncertas Didžiojoje Britanijoje vyko penktadienį. Tąkart vietinėje žiniasklaidoje, kurią kuria lietuvaičiai, pasirodė antraštės, kad lietuvaičiai koncerto metu skendo eurofijoje, kad daugiatūkstantinė minia išties mėgavosi populiaraus atlikėjo sprendimu surengti koncertą emigrantams.

Vis tik po savaitgalio kai kurie išliejo ir kitokią nuomonę. Tačiau, kaip E. Dragūnas tikino DELFI, savo džiugesio komentarų skaitymais neslopina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)