Šiuo metu Lietuvoje viešinti, tačiau D. Britanijoje įsikūrusi M. Katunskytė DELFI pasakojo, kad prisijungti į grupę ją pakvietė Daina Bilevičiūtė.

„Man paskambino Daina, aš kaip tik buvau paskridusi į Lietuvą. Ji pasakė, kad keičia grupės narę ir paklausė, ar nenorėčiau kartu dirbti. Su džiaugsmu iškart nedvejodama ir sutikau. Su tokiom fainom kolegėm yra vienas malonumas dainuoti ir kartu stovėti scenoje“, – sakė M. Katunskytė.

Pasikeitus grupės sudėčiai, pasikeitė ir įvaizdis. Moterys virto gladiatorėmis, o Daina Bilevičiūtė juokais pasakojo, kad iš pradžių, dar grupėje esant D. Virbilaitei, buvo sugalvota tapti amazonėmis: „Mes iš pradžių norėjome būti amazonės. Tai karingų moterų gentis, kurios nusipjaudavo vieną krūtį, nes joms reikėdavo šaudyt, gaudyt ir visa kita. Tai štai dėl to mes pagalvojome, kad Donata dar jauna, dar jai šeimą reikia kurti, dar vaikučių negimdžius, tai nutarėm palikti ją, kad dar sau laimingai gražiai gyventų. Tada atsirado Monika ir aš jas visas prigąsdinau, kad jau čia mums taip bus (teks nusipjauti po krūtį, – DELFI), čia bus mūsų išskirtinumas. Bet kadangi esu pati už „ekologišką produktą“, o po to reiks prisiūti, tai nusprendėm būti gladiatorės.

Gladiatoriai – patys stipriausi ir geidžiamiausi vyrai, tai mes, kad dabar jau nebereikėtų nusipjauti kai ko, tai galvojame, kad būsim gladiatorės. Palikau visas su krūtinėmis, kad gražios būtų ir parinkome tokį įvaizdį. Šiais laikais visagalė medicina, gali prisiūti, bet kadangi aš už natūralų produktą, tai jau nieko negalėjau padaryti“, – kvatojo D. Bilevičiūtė.

Pasidomėjus, ką apie tokį įvaizdį mano M. Katunskytė, ji teigė, kad toks stilius jai išties prie širdies: „Labai super! Ačiū Agnei Stumbrei, kuri viską modeliavo ir siuvo. Viskas labai patiko, labai gražus įvaizdis. Jis nekasdienis, kasdien tokių sceninių drabužių nepamatysi. Visų trijų skirtingi ir įdomūs.“

Naujoji grupės narė DELFI pasakojo, kad atlikėjos turi daug planų. „Ketiname daug dirbti ir daug koncertuoti, įrašinėti dainas. Dirbti, dirbti, dirbti, dirbti, – nusijuokė M. Katunskytė. – Gyvenu D. Britanijoje, tad manau, kad pusę laiko koncertuosime Lietuvoje ir pusę – D. Britanijoje. Galbūt ir dar kažkur, jei kas mus pakvies, kad nudžiugintume emigrantus. Nebus, kad kažkur tik vienoje vietoje koncertuosime. Manau, kad mergičkos po visą Europą pavarinės.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)