Dar prieš nėštumą Kauno klinikoje „Grožio pasaulis“ daininkei buvo atlikta nosies plastinė operacija. Pastebimai sumažėjusi, pasikeitusi nosis išryškino moters veido bruožus.

„Aš jau seniai svarsčiau galimybę atlikti nosies plastiką. Kiek teko konsultuotis su chirurgais, profesionaliai atlikta rinoplastika subtiliai atskleidžia gražiausius veido bruožus. Tai viena sudėtingiausių ir intelektualiausių operacijų, kurią nepriekaištingai atlieka tik aukščiausios klasės gydytojai,“ – atviravo pastaruoju metu itin daug komplimentų sulaukianti Vita.

Savo paskyroje socialiuose tinkluose Vita rašo, kad labai džiaugiasi operacijos rezultatais, kurie su laiku ryškėja.

Rinoplastika nėra vienintelė Vitos plastinė operacija. DELFI dainininkė yra sakiusi, kad scenos žmogus yra įpareigotas atrodyti nepriekaištingai. Ji neslepia, kad ne kartą tobulino savo kūną: jai buvo atlikta pilvo ir šonų lazerinė lipolizė, implantais didintos krūtys, injekcijų pagalba padailinti veido bruožai. Taip pat ji periodiškai atlieka įvairias odos priežiūros procedūras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1388)