Druskininkų „Atgimimo“ mokyklos moksleivė konkurse atliko Aido Giniočio ir Andriaus Kulikausko dainą „Į Tave“. Savo dukrą konkurso metu palaikė ir V. Cololo, įsitaisęs žiūrovų gretose.

Ar pavyks merginai perkopti į kitą konkurso etapą, dar nežinia. Šiuo metu vyksta balsavimas ir žiūrovai bei komisija spręs, kas vertas keliauti toliau.

Evita Cololo

Dainininkės keliu mergina žengia jau nuo mažų dienų. Kurį laiką ji lankė muzikos mokyklą, tačiau vėliau pasirinko individualias pamokas. Mergina yra tapusi konkurso Vunderkindai.lt laureate.

Mergina televizijos eteryje pasirodė ne pirmą kartą. Prieš kelerius metus ji su tėčiu dalyvavo ir projekte „Nerealieji“. O prieš porą savaičių kartu su tėčiu Vitalijumi Evita dainavo ir projekte „Kadagys“. V. Cololo šiame projekte dalyvavo kartu su šokių kolektyvu „Vilniaus Pynimėlis“.

Vitalijus Cololo su dukra

Pirmą kartą viešai su tėčiu Evita uždainavo prieš ketverius metus, vaikų dienai skirtame koncerte. Tąkart DELFI Vitalijus pasakojo, kad savo rankomis dukros į šou verslą nestums: „Labai jaudinausi. Ne už save – už dukrą. Už save jau seniai nebesijaudinu. Žinau, kad dukrai dainuoti sekasi labai gerai, bet stengsiuos, kad ji būtų kuo toliau nuo šou verslo. Viena yra, kai vaikui šou verslas įdomus – vieną kartą – ir visai kas kita į jį panirti visa galva. Tai purvinas verslas.“
Vitalijus Cololo ir jo dukra Evita

„Dainų dainelę“ pelnytai galima vadinti prestižiniu dainų konkursu. Kas dvejus metus vykstančiame konkurse pasirodo 3-19 metų vaikai ir mokiniai iš 60-ies Lietuvos savivaldybių. Baigiamajame konkurso koncerte pasirodys daugiau kaip 300 jaunųjų atlikėjų. Per visą konkurso gyvavimo laiką jame jau pasirodė daugiau kaip 200 tūkstančių atlikėjų.

„Dainų dainelė“ yra „užauginusi“ ne vieną šiuo metu žinomą Lietuvos atlikėją. Konkurso scenoje dainavo Vaida Genytė, Jurgis Brūzga, Vytautas Juozapaitis, Monika Linkytė, Evelina Sašenko ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (185)