Paklausus, kodėl daina yra apie nelaimingą meilę, kai, atrodo, pati ji džiaugiasi puikiais santykiais su vyru Andriumi, Berneen nusišypsojo: „Galiu su savo gyvenimu susieti tą dainos dalį, kuriuoje dainuoju apie nemirtingą meilę. Esu užsispyrusi ir nepasiduodu vien todėl, kad kažkas nebetiki manimi.

Tai daina apie prarastą meilę ir negalėjimą susitaikyti su tuo praradimu. Sukurti šią dainą paskatino blogi artimos draugės santykiai. Ji buvo įsitvėrusi savo santykių, nors buvo akivaizdu, kad jie ilgai netruks ir yra jai kenksmingi. Manau, kad daug žmonių šioje dainoje pažins save ir savo patirtis".

Žinoma moteris svarstė, kad vienintelis būdas išgyventi skausmą esant tokiuose santykiuose, kai myli tik vienas žmogus, yra manymas, kad viskas susitvarkys. „Tai daina apie skausmą ir viltį. Tai, kad niekada nenusiviliame tais, kuriuos mylime iš tiesų".

Prakalbus apie muziką ir šou pasaulį B. Čereška atvirai prisipažino ne kartą norėjusi nejausti tokios traukos muzikai. „Daugelis bando ir stengiasi pasiekti savo tikslus. Jie išgirsta, kad nieko nepasieks ir visiškai negali kurti, dainuoti. Dažnai tai yra svajonė, kurios siekiant tave nuolatos kritikuoja. Mane siekiant savo svajonės labai palaiko vyras. Tiesa, ši daina jam nepatiko", - su šypsena pasakojo Berneen.

Melodiją ir aranžuotę sukūrusi Berneen dainos žodžius parašė bendradarbiaudama su Joshua J Mensah. Dainą prodiusavo Lee Liyanage, Luke Milker. Kadangi pati atlikėja negroja jokiais instrumentais, ji tik pasirinko, kurių instrumentų skambesys derėtų su daina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)