Vakarėlio svečius sveikino stilistė Agnė Jagelavičiūtė. Nors moters niekas negalėtų apkaltinti kuklumu, vakaro metu neslėpė jaudulio ir sakydama padėkos kalbą, netgi susigraudino.

Renginyje netrūko geros nuotaikos ir visiems puikiai žinomų veidų. Pagrindiniais šventės svečiais tapo atlikėjai, renginių organizatoriai, grožio industrijos atstovai, žurnalistai, verslininkai bei sportininkai.

Į pristatymą, kurio metu svečių laukė daug staigmenų, atvyko: V. Jakučinskaitė su vyru, sesės N. Bunkė ir K. Ivanova, aktorius V. Rumšas, N. Zeleniūtė su M. Tyla, D. Bosas, B. Vanagas ir kiti.

Vakaro metu svečiai vaišinosi putojančiais gėrimais, vakarėlio vedėjas darė interaktyvius interviu su žinomais Lietuvos žmonėmis, kuriuos iškart transliavo per iškabintus TV ekranus klubo viduje.

Daugiau vakarėlio svečių - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)