Didžiosios Britanijos populiariausias bulvarinis laikraštis "The Sun" pirmajame puslapyje rašo, kad B. Spears niekada nebuvo sutikusi Williamo, bet ketina pakviesti jį į savo koncertą ir neatsisakytų jo pasiūlymo tekėti.

"Man tai patiktų", paklausta apie vedybas su Williamu, atsakė 18-metė dainininkė. - "Šiaip ar taip, kuri nenorėtų būti princesė?"

Sosto paveldėtojo Charleso (Čarlzo) ir velionės princesės Dianos sūnui Williamui taip pat 18 metų. "Aš jam parašiau ir nusiunčiau kelias nuotraukas su autografais. Vienas jo žmonių man atsakė ir princo vardu padėkojo", sakė B. Spears.

Kitas bulvarinis laikraštis, "News of the World", praėjusį savaitgalį rašė, kad B. Spears jau priėmė pasiūlymą tekėti. Jos rankos esą prašęs JAV dainininkas Justinas Timberlake (Džastinas Timberleikas).

Tačiau "The Sun" citavo kitokius B. Spears žodžius. "Mes tik draugai. Anksčiau daug laiko praleisdavome kartu, bet tai nieko rimta", tikino B. Spears, užkariavusi tūkstančių gerbėjų širdis smagiomis šokių melodijomis bei išraiškingais pasirodymais scenoje.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją