Merginos į Šiaurės Airiją išvyksta jau penktadienį, o grįžti ketina ateinantį pirmadienį.

"Grįžusios iš oro uosto vyksime tiesiai į filmavimą, - DELFI portalui pasakojo projekto vedėja tapusi Natalija Bunkė. - Merginos paruošti ir surepetuoti pasirodymą Lietuvoje turės per tris dienas."

"Kadangi Natalija "duetuose" bus vedėja, projekte Katažinai padėsime tik mes su Liepa, - pasakojo Oksana Pikul. - Pirmoji laida bus pakankamai sudėtinga. Bus sunku eiti į sceną iš karto po kelionės, tačiau turėtų būti įdomu. Mums teks parepetuoti ir Airijoje".

Su kuo "duetuose" dainuos „Pop Ladies“, kol kas neatskleidžiama, tačiau merginos savo scenos partneriui negailėjo komplimentų. "Jis vokaliai tikrai stiprus. Visoms mums paliko gerą įspūdį. Jis labai žavus, charizmatiškas", - scenos partnerį gyrė Katažina Niemycko.

"Kol kas turėjome su juo tik kelias repeticijas. Tačiau jis pasirodė tikrai fainas vyras. Savo partneriu esame labai patenkintos", - šypsojosi O. Pikul.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)