„Man patinka, kad šiuose užsiėmimuose – vien moterys, – pokalbio su DELFI metu šyptelėjo I. Kazlauskaitė. – Sporto salių nemėgstu vien dėl to, kad jose yra vyrų, kurie gal net ne sportuoti ateina, o nužiūrinėti ar bandyt užmegzti pažintį.“

Anot Ingridos, sportuojant bendroje sporto salėje, vyrų žvilgsniai neišvengiami, tad sportas tarp moterų – kur kas malonesnis ir ramesnis. „Treniruotės – tai asmeniška. Dėmesys turi krypti tik į kūno linijas, o ne pašalinius trikdžius“, – šyptelėjo pašnekovė.

Šią sporto šaką Ingrida pasirinko turėdama tikslą: „Norėjau tai išbandyti, nes mano rankos silpnos, o čia joms krūvio yra. Beje, rezultatai jaučiasi jau po pirmų treniruočių. Kitos moterys, kurios lankosi šiose treniruotėse, labai džiaugiasi akivaizdžiais rezultatais ir tuo pačiu išmoksta daugiau plastikos, to moteriškumo“.

Pasidomėjus, ar išsilaikyti ant stulpo sunku, ar to gali imtis bet kuri mergina, Ingrida nedvejojo – kiekvienai reiktų tai išbandyti. „Yra sudėtingumo, nors iš pirmo žvilgsnio ir atrodo lengva, tačiau merginų srautas užsiėmimuose labai didelis. Šis sportas populiarėja tiesiog žaibišku greičiu, – tikino I. Kazlauskaitė. – Lankosi įvairios merginos: nuo jaunų merginų iki subrendusių moterų.“

Tiesa, rankų stiprumą norėjusi lavinti Ingrida liko nustebusi. „Pasirodo, nuvertinau, po šokių dar likę šiek tiek parako, – nusijuokė Ingrida. – Nors tas sudėtingumas kiekvienai individualus nuo kūno ištvermės, kiekvienai įvairiai.“

Pasak I. Kazlauskaitės – tai tiesiog tobulas sportas moterims. „Treniruotės būna dvejų dalių: iš pradžių trenerė praveda apšilimą, o tada pereiname prie kitos dalies. Treniruotėse taip pat moko ir moteriškos plastikos, elegancijos. Moterims tai pats idealiausias sportas“, – šyptelėjo pašnekovė.

„Buvau užsibrėžusi tikslus, kuriuos planavau pasiekti per kokią 4-5 treniruotę, tačiau viską atlikau jau per antrą“, – džiaugėsi atlikėja.

Jau po pirmųjų treniruočių savo rezultatais nudžiugusi I. Kazlauskaitė savo naujuoju hobiu pasidalijo ir feisbuke – paviešino trumpą vaizdo įrašą, kuriame sukasi aplink stulpą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)