Po 90 eurų sumokėti turės Darius Budzinauskas, Neringa Skrudupaitė ir R. Jakilaitienė. Giedriui Galdikui piniginę paploninti teks 110 eurų suma. Pastarajam šventės dalyviui skirta didesnė bauda, nes teismas atsižvelgė į tai, kad administracine tvarka pažeidėjas baustas, turi galiojančių nuobaudų ir ne visos baudos yra sumokėtos.

Vilniaus miesto apylinkės teismo pranešime skelbiama, jog vakarėlyje dalyvavę asmenys buvo neblaivūs ir nevykdė teisėtų pareigūnų reikalavimų, bandė jiems sutrukdyti griebiant už liemenės, bandymais atitraukti nuo vedamos link policijos automobilio R. Jakilaičio žmonos.

Pažymima, kad Rasa Jakilaitienė ne tik nepakluso pareigūnams, bet ir atsisakė sėsti į tarnybinį automobilį tam, kad būtų nustatyta jos tapatybė. Kiti šventės dalyviai bandė sutrukdyti pareigūnams atlikti savo tarnybines pareigas.

Nors teismo posėdis vyko pažeidėjams nedalyvaujant, visi jie savo kaltę pripažino ir gailisi. Tiesa, per 20 d. šį nutarimą jie dar galės apskųsti Vilniaus apygardos teismui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (450)