R. Lukoševičiūtė patikino, jog skyrybos su ilgamečiu draugu, dukros tėvu A. Kavaliausku buvo taikios – pora apsiėjo be skandalų ir pykčių.

„Manau, kad tiesiog buvo laikas pasukti skirtingais keliais. Išsiskyrėme be pykčių, tačiau skyrybų iniciatorė buvau aš“, – tikino R. Lukoševičiūtė ir pridūrė, jog su buvusiu mylimuoju iki šiol bendrauja gražiai, juk jiedu turi bendrą atžalą – šešiametę dukrelę Lėją.

Tiesa, ilgai garsi moteris viena neužsibuvo – šiuo metu ji mėgaujasi penkiolika metų jaunesnio širdies draugo Mariaus dėmesiu. Tiesa, suskubo patikinti, jog skyrybos su A. Kavaliausku įvyko tikrai ne dėl to, kad Rūtos gyvenime atsirado nauja simpatija.

Nors Rūta ir Marius susipažino dar praėjusių metų liepos mėnesį, per vestuvių puotą, jų jausmai užgimė ne iš karto.

„Atkreipiau dėmesį, kad kažkas į mane žiūri“, – nusijuokė Rūta ir patikino, jog iš pradžių jiedų tiesiog gražiai bendravo ir santykių kurti tikrai nepuolė.

Paklausta, kaip jaučiasi būdama šalia gerokai jaunesnio vyro ir, ar amžiaus skirtumas netrukdo jiems bendrauti, Rūta patikino jokios problemos nematanti.

„Jei skirtųsi mūsų požiūris – tikrai nebendrautume. Daug kur sutampame. Galbūt atrodys juokinga, bet aš nejaučiu amžiaus skirtumo. Ne vien amžius žmones jungia“, – sakė R. Lukoševičiūtė ir patikino, jog dukra naująjį mylimąjį priėmė tikrai šiltai.

DELFI primena, kad dainininkė R. Lukoševičiūtė ir muzikanto, dainų kūrėjo A. Kavaliauskas kartu išbuvo bene tryliką metu. Per ilgą laikotarpį pora kelissyk skyrėsi ir taikėsi, tačiau prie altoriaus taip ir nežengė. 2010 porai gimė dukrelė Lėja.

R. Lukoševičiūtė su dukrele Lėja ir buvusiu mylimuoju A. Kavaliausku
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (420)