„Daug kas mano gyvenime keičiasi, verčiu gyvenime naują lapą, tai ir nauja šukuosena visai į temą. Atvykau pas kirpėją dažytis plaukų, pradėjau su ja tartis, ar man tiktų kirpčiai. Turėjau juos prieš septynerius metus. Kirpėja pasiūlė pabandyti. Pasitariau su savo pažįstamais, ką jie mano. Vieni buvo už, o kiti prieš“, - DELFI kalbėjo N. Bunkė ir pridūrė, kad nauja šukuosena yra patenkinta.

Nors kai kurios merginos nedrįsta nusikirpti kirčių dėl to, kad paskui juos gana sunku atsiauginti, N. Bunkė teigė dėl to visai nesijaudinanti. „Tai visiška nesąmonė. Pati atauginau nukirptus kirpčius. Jei norėsiu senos šukuosenos, galėsiu juos atsiauginti per mėnesį. Monika (Monika Šedžiuvienė – DELFI) buvo ne per seniausiai nusikirpusi kirčiukus ir jų jau nebėra“, - kalbėjo N. Bunkė.

Naujoji N. Bunkės šukuosena - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (477)