Tačiau praėjus vos mėnesiui po oficialių skyrybų, ant dešinės E. Daniūtės rankos piršto sužibo prabangus žiedas.

Naujas šokėjos papuošalas labai primena princo Williamo savo išrinktajai Kate Middleton padovanotą sužadėtuvių žiedą su deimantais ir 18 karatų safyru.
Editos Daniūtės viešnagės Amerikoje akimirkos

Paklausta, kokia proga ant E. Daniūtė rankos sužibo prabangus aksesuaras, moteris nusijuokė: „Pati sau pasidovanojau iš didelės meilės sau. Ten tikrai labai geras žiedas“.

Žemiau esančioje nuotraukoje – prabangus K. Middleton sužadėtuvių žiedas:
Kates Middleton sužadėtuvių žiedas

Šį savaitgalį šokėja viešėjo Amerikoje, kur kartu su kitais pasaulinio garso šokių čempionais dalyvavo „Dance Legends“ projekte.

Tiesa, viešnagė Niujorke lietuvaitei kiek apkarto. Nes prieš iškilmingą renginį dingo jos lagaminas su pasirodymui reikalingomis suknelėmis, kosmetika ir bateliais.

„Savo lagaminą atgavau tik prieš pat skrydį namo. Buvo tikrai linksma, nes neturėjau nei batų, nei kremo, nei suknelių. Kelnių ir kojinių nusiunčiau nupirkti asistentą. Tai atnešė tokias močiutės kojines iki kelių, – juokiasi E. Daniūtė. – Trys mergaitės man paskolino sukneles „Dance and Legends“ pasirodymams. Išsisukau iš situacijos.“

Puošniu garderobu pasidalino ir Arūno Bižoko partnerė. Su savo buvusiu ilgamečiu šokių partneriu E. Daniūtė iki šiol palaiko draugiškus ryšius ir, juokiasi, dažniausiai susitinka ne Lietuvoje, bet užsienio konkursuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (214)