Vilija pasakojo, jog iš pradžių iš projekto kūrėjų sulaukė pasiūlymo dalyvauti LRT muzikiniame projekte juokais, tačiau dainininkė akimirksniu kvietimą priėmė su džiaugsmu.

„Mano juoką turbūt apsvarstė rimčiau ir dar sykį pakvietė. Tuomet pasakiau, kad jeigu jie neturi rimtesnių kandidatų, mielai dalyvaučiau. Šou dalyvaus labai rimti atlikėjai, kurie tarpusavyje rungsis dėl „Auksinio balso“ titulo“, – pasakojo ji.

V. Matačiūnaitė jau ruošiasi ir repetuoja netrukus LRT eteryje startuosiančiame šou ir sako šiek tiek nerimaujanti, mat nežino, kaip jai seksis konkuruoti su kitais garsiais dainininkais. Atlikėja turi paruošusi du kūrinius – pirmąjį – pirmąjai laidai, antrąjį – antrai.

„Kūrinius renkamės drauge su prodiuseriais. Prisistatymo kūrinį pasiūliau pati ir man neprieštaravo. Kūrinio nesu dainavusi anksčiau, jis gana sudėtingas. Dėl to šiek tiek jaudinuosi, ar pavyks man jį kokybiškai atlikti“, – DELFI pasakojo V. Matačiūnaitė.

Paklausta, ar projekto metu iš Anglijos sugrįš į Lietuvą, Vilija paaiškino ketinanti į filmavimus skraidyti. Anot pašnekovės, laiko ir išlaidų prasme tai beveik tas pats kaip automobiliu važiuoti iš Klaipėdos į Vilnių.

„Niekada anksčiau nebandžiau taip dažnai skraidyti, tačiau nežinau, ar man reiks ilgai tą daryti. Juk viskas priklausys nuo žiūrovų nuomonės. Galbūt padainuosiu dvi pirmąsias laidas ir vėl nebeteks lankytis Lietuvoje“, – juokavo V. Matačiūnaitė.

Pasiteiravus, ar repetuoja savo namuose, ar studijoje, Vilija paaiškino turinti vietą, kurioje yra ir gera garso aparatūra, ir kiti repeticijoms reikalingi dalykai.

„Negalėčiau sakyti, kad Anglijoje dirbu. Taip pat negalėčiau sakyti, jog mokausi. Aš tiesiog gyvenu Anglijoje. Pasikeičiau. Esu kitokia, manau, kad ir žmonės Lietuvoje labai pasikeitė per tuos pusantrų metų, kiek esu išvykusi iš Lietuvos. Su LRT televizija nesu dirbusi daug, manau, bus labai įdomi patirtis. Po tiek daug laiko mane viskas labai jaudina galvojant apie Lietuvą, labai laukiu projekto pradžios“, – DELFI kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)