Didžiajam sugrįžimui į sceną Nijolė jau ruošiasi, mat data aiški ir nenumaldomai artėja. Tai - balandžio pirmoji, LNK „Auksinių kiaušinių" apdovanojimų ceremonija. Nijolė pasirodys kartu su savo kolege Karina Krysko-Skambine. Ingria Martinkėnaitė šiuo metu ilsisi Tenerifėje, todėl nežinia, ar spės grįžti iki renginio, o Goda Alijeva iš aktyvios muzikinės veiklos yra pasitraukusi.

Kaip naujienų portalui DELFI prisipažino iš motinystės atostogų sugrįžtuvėms besiruošianti N. Pareigytė-Rukaitienė, ji labai džiaugiasi, kad po ilgos pertraukos ji pasirodys būtent "Auksinių kiaušinių" scenoje.

"Renginys nesurežisuotas, neišgalvotas, pačių politikų ir jų neišmanymo bei nekompetencijos padiktuotas. Kartais iš to labai smagu pasijuokti. Nors kartais ir pramogų pasaulio atstovai parodo neišmanymą bei yra patraukiami per dantį. Iš savęs mes nebijome pasijuokti. Tačiau mes nesame atsakingi už kitų žmonių gyvenimus, nepriimame sprendimų dėl motinystės išmokų ir panašiai. Todėl žmonės, kurie yra politikoje, turėtų būti visiems autoritetas", - neabejoja N. Pareigytė-Rukaitienė.

Paskutinį kartą atlikėja scenoje pasirodė rudens pradžioje. "Tada jau jaučiausi kaip dramblys, nejaučiau jokio komforto. Tačiau viena iš mūsų buvo susirgusi, todėl būtinai teko dalyvauti koncerte, - prisimena ji. - O "Auksiniai kiaušiniai" sugrįžtuvėms į sceną - idealus renginys. Jau buvau pasiilgusi pramogų pasaulio žmonių, užkulisių, organizatorių. Nors jie būna labai nusibodę. Bet kaip ir kiekviename darbe, po atostogų kolegų pradedi pasiilgti jau po savaitės. Todėl po pusmečio bus išties labai smagu sugrįžti."

Tiesa, "Auksinių kiaušinių" apdovanojimų ceremonija vyks Vilniuje, o šiuo metu Nijolė su šeima gyvena Klaipėdoje. Tačiau jauna mama su savo dukrele Patricija niekur nesiskiria ir visur keliauja drauge. Tiesa, į patį filmavimą mažylės Nijolė nesiveš. Tuo metu, kai ji bus scenoje Vilniuje, anūkę prižiūrės seneliai Kaune.

"Tiek mano, tiek vyro tėveliai turi galimybę laisvai prižiūrėti mergaitę. Todėl mes neturime problemų. Kai reikia, jie visada pabūna su anūke ir laukia jos išskėstomis rankomis. Nesinaudojame auklių paslaugomis, - džiaugėsi N. Pareigytė-Rukaitienė. - Mes su dukrele dažnai kartu keliaujame. Dažnai tenka aplankyti ir Kauną, ir Vilnių. Vaikas visada kartu, niekur nenorime jo palikti. Bet lankytis užkulisiuose ji dar per maža. Teks dar jų palaukti."

Beje, Nijolė prasitaria, kad Patricija užkulisiuose koncertams besiruošiančios mamos gali ir nespėti pamatyti. Mat dainininkė svarsto planus atsisveikinti su scena.

"Kažkaip viskas juda link to. Jei man jos labai reikėtų, viską galima būtų suderinti. Natalija Bunkė įrodė, kad viską kuo puikiausiai galima suderinti. Bet kai tavo didesnis poreikis būti namuose su vaiku, o ne scenoje, tai ir aplanko tokios mintys, - neslepia N. Pareigytė-Rukaitienė. - Esame pareigingos mamos. Ir dirbame, ir vaikus auginame, ir apie antrus galvojame. Juk sakoma, kad iki pirmo vaiko norisi trijų vaikų, bet kai jau gimsta pirmas, noras praeina. Tačiau mūsų tai negąsdina."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)