Po valandą trukusio pokalbio, Kastis pakilo nuo stalo, gurkštelėjo kolos ir šyptelėjo: “Cha, buvo įdomu. Internetas tampa jėga – tokia pačia, kokia kadaise buvo roko muzika”.

Jis nesitikėjo, kad pokalbių kambaryje (“chate”) apsilankę interneto naršytojai taip pradės jį “spausti” įvairiais klausimais nuo pat pirmų pokalbio minučių.

“Koks blogiausiais “Naftos” kūrinys? Penkios blogiausios Lietuos grupės? Koks N-14 muzikos stilius?”, - nuo tokių muzikinių klausimų man greitai apsisuko galva”, - pasakojo Kastis.

Iš pradžių bandęs pakreipti pokalbį intelektualesne prasme (“Kas yra lobizmas?”), N-14 lyderis greitai sulaukė neigiamos reakcijos ir kaltinimų “pernelyg dideliu gudrumu”.

“Iš dalies tai mane kiek nuvylė – pašnekovų nenoras bendrauti intelektualesnėmis temomis. Bet vėliau greitai perpratau “chato” taisykles – kuo daugiau jumoro ir blevyzgų, - juokiasi Kastis. – Manau, ir aš, ir “rebiatos” “turėjome” gerą laiką.

Gaila tik, kad buvau kiek pagiringas, ir labai dideliu sąmojumi neblykstelėjau”. Su DELFI svetainės pokalbių kambario lankytojais Kastis bendravo tik valandą.

“Turiu susitikimą”, - paaiškino jis ir atsisveikinęs su pokalbio dalyviais, išskubėjo lauk. Taip, neapsirinkate, jo ten jau laukė šviesiaplaukė gražuolė. Kur jie nuėjo? Nepatikėsite – į dviračių parduotuvę.

Matyt “naftininkas” Kastis tapo ekologiškų transporto priemonių šalininku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją