Deja, bet laida gyvavo neilgai, todėl spalio mėnesį uždarius "Mėnulio fazę" A. Rožickas su B. Tiškevič-Hasanova liko be eterio.

Jauna moteris dalyvavo nacionalinio konkurso "Eurovizijos" atrankoje, tačiau žiūrovai nusprendė, kad vedėjos kėdėje labiausiai nori matyti Simoną Nainę.

Po kelių mėnesių pertraukos, antradienį, aktorė sugrįžo į didžiąją LRT studiją, kur kartu su eterio vilku Arūnu Valinsku dalyvavo muzikinio projekto "Dainų daina" filmavime.
Projekto „Dainų daina“ filmavimas

"Kaip gerai, kad nebuvo atrankų, nes vėl būčiau prapylusi", - juokėsi Beata.

Su žiūrovais muzikalaus projekto vedėja sveikinosi kardinaliai pasikeitusi. Beata buvo dar labiau pasitrumpinusi savo garbanas. Ir, beje, gerokai sulysusi.

Žiūrovus Beata vėl linksmino savo savitu humoru ir pokštais. Pristatydama šiuolaikinių kompozitorių komisiją, kurių gretose buvo Deivydas Zvonkus, Stanislovas Stavickis-Stano, Laimonas Žiulpa, vedėja paprašė jų pamojuoti, nes ji nelabai juos atpažįstanti.

Laidos filmavimo akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)