Žinią apie atšauktus koncertus Jungtinėje Karalystėje A. Mamontovas paskelbė savo feisbuko paskyroje:

„Turbūt nuliūdinsiu savo gerbėjus Jungtinėje Karalystėje, bet perskaitęs atsiliepimus apie Džordanos Butkutės koncertą Londone, nusprendžiau atšaukti mano 2016-ųjų pradžioje suplanuotus pasirodymus Anglijoje.
Norisi, kad būtų užtikrintas visų apsilankiusiųjų saugumas ir kad netinkamai besielgiantys asmenys netrukdytų atėjusiems klausytis muzikos.

Nors mano koncertuose didelių nesusipratimų nebūna (didžioji mano auditorijos dalis – kultūringi ir aplinkinius gerbiantys žmonės), tačiau buvo planuojama groti tame pačiame Londono klube, kur pasirodė ir visų mylima Džordana. Kai tik bus surasta nauja koncerto vieta ir aptartos sąlygos, paskelbsiu datas savo FB profiliuose.

Organizatoriai ir bilietų pardavėjai pažadėjo grąžinti pinigus visiems, jau įsigijusiems bilietus. Atsiprašau už nepatogumus."

Koncertą sugadino neblaivios lietuvės

Primename, kad penktadienį Londone įvyko ilgai lauktas Lietuvos popscenos žvaigždės Dž. Butkutės koncertas „Aš – Karalienė”. Kaip visada, Džordana savo gerbėjams atidavė visą savo širdį, o pasirodymas buvo tikrai puikus. Tačiau daugeliui gerbėjų vakarą apkartino į koncertą susirinkę tautiečiai, o tiksliau – neblaivios lietuvės, rašo Tiesa.com.

Renginiui prasidėjus, prie scenos šokti ir mėgautis kultinėmis dainomis buvo sudėtinga. Kelios įsiaudrinusios neblaivios merginos aršiai vieną kitą stumdė. Koncertą vainikavo trijų merginų porų muštynės, kurias turėjo skirti renginio apsaugininkai. Buvo iškviesta policija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (369)