I. Pileckas DELFI pasakojo, kad po dvi dienas trukusių darbų kompanija nusprendė neskubėti ir šiek tiek atsipūsti pajūryje. Deja, naktį vaikiną užklupę vagys gerokai jį apšvarino. „Miego metu į kambarį buvo pripurkšta dujų, – pasakojo nuo plėšikų nukentėjęs Irmantas. – Išnešė vertingiausius daiktus: dokumentus, telefonus, finansus ir panašiai.“

Vaikinas skaičiuoja, kad nuostolis siekia apie 1200 eurų, tačiau tai tik materialinė žala, anot jo, „dokumentų, sutarčių, vaizdo įrašų bei nuotraukų vertė yra neįkainojama“.

Pagalbos šauksmą ir feisbuke paskelbęs vyras prašo atsliepti bent ką nors mačiusius. „Jei kas pamatys ar ras juodą odinę vyrišką rankinę ar mano dokumentus, prašau susisiekti. Pagrindinė vieta – prie Šventosios bažnyčios.

Už paskutinio šiaudo griebęsis Irmantas tikina, kad svarbiausia jam dokumentai, tad nė kiek nepyks ir neprašys vagišiaus atlyginti žalą, jei tik šis sutiks gražinti svarbiausius daiktus. „Mielas vagišiau, man nereikia pinigų ir telefono, man tik atminties kortelės reikia ir dokumetų, jie tau nenaudingi, – viešai skelbė I. Pileckas. – Palik kur nors ir parašyk žinutę, kur palikai.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)