Dėl stilistės Agnės Jagelavičiūtės saugumo susirūpinę draugai jos feisbuko paskyroje klausė, ar jai viskas gerai: „Tikiuosi ne „Bella vistoj“ ilsitės??“

Netrukus atsiliepė ir pati su šeima į Egiptą išvykusi A. Jagelavičiūtė: „Ačiū už visų rūpestį, mums viskas gerai. Nuo įvykių, dėkui Die, esame toli, kaip ir nuo Hurgados.“

„Pas mus ramuma. Čia uždara, atskira ir sustiprinto saugumo teritorija su liukso klasės viešbučiais. Prie jūros yra apsauga, bet prie jos nesinori, nes šalta. Poreikio iš musės daryti dramblį nejaučiu, gal čia ir savisaugos inkstinktas arba atbuko baimė po šitų, kelis metus nesibaigiančių nesąmonių. Šiandien pirmą kart saulė, tai nuotaika normali“, – artimuosius ir gerbėjus nuramino A. Jagelavičiūtė.

Savo feisbuko paskyroje prabilo ir TV prodiuseris, žurnalistas bei laidų vedėjas Edvardas Žičkus.

„Liūdna žinia. Egiptas kol kas iš saugių krypčių tikrai išbraukiamas. Laimei, liko tik kelios valandos iki rytinio skrydžio atgal į Lietuvą“, – besidalydamas DELFI straipsniu apie įvykį Hurgadoje rašė E. Žičkus.

E. Žičkaus feisbuko įrašas

DELFI primena, jog ir kelionė į Egiptą E. Žičkui buvo tarsi košmaras. Tąkart dėl techninių nesklandumų negalėjęs pakilti lėktuvas vėlavo net 12 valandų, o televizijos laidų vedėjas niekaip negalėjo atsistebėti oro uosto darbuotojų abejingumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (455)