"Anksčiau galvojau, kad būti modeliu gali bet kas... Dabar suprantu, kad tai labai sunkus darbas. Juk tenka dirbti ypač ekstremaliomis sąlygomis ir tikrai ne kiekvienas gali iškęsti jas," – pasakoja jaunasis atlikėjas.

Po fotosesijos, dėl sveikatos problemų, A. Janoniui teko atšaukti vieną pasirodymą: „Turėjau pasirodyti viename iš „Lietuvos balso“ turo koncertų, tačiau susirgau. Savaitę teko praleisti lovoje su arbata rankose... Vis dėl to, tikiu, kad rezultatai pateisina visas priemones".

Fotosesijos idėją dainininkui padėjo įgyvendinti jaunasis fotografas Nikita Tėrėščenko, kuris jau ne kartą bendradarbiavo ne tik su A. Janoniu, bet ir kitais garsiais Lietuvos atlikėjais. Už šukuoseną buvo atsakingas daugelio kirpimo ir šukuosenų konkursų laimėtojas, pasaulio kirpėjų čempionato trečiosios vietos prizininkas Marijus Mazuraitis.

Nauja A. Janonio daina „Noriu šiąnakt“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)