Dizainerio Liutauro Salasevičiaus kurta dviejų dalių kremine suknele pasipuošusi Oksana, anot stilistės A. Jagelavičiūtės, užgožė nuotaką ir tokiu savo šventinės aprangos pasirinkimu pademonstravo „super netaktą“.
Oksana Pikul-Jasaitienė

Toks stilistės išpuolis neprasprūdo pro akis pačiai O. Pikul-Jasaitienei.

„Originalus marketinginis sprendimas: kai neturi lėšų reklamai, telieka aptarinėti, žeminti bei pilstytis purvais viešoje erdvėje ir taip kitų sąskaita būti pastebėtais, užsidirbti pinigus? Chamizmas – darbo dalis? Klientus tai turėtų labiau atbaidyti. Vertinu kritiką tik tų žmonių, kurie įrodė savo pasiekimus darbais. Bučkis“, – savo paskyroje socialiniame tinkle rašė dainininkė. Po jos komentaru kaipmat įsiplieskė diskusija. Didžioji dalis internetinių draugų puolė ginti iš tiesų prabangiai ir subtiliai per Zvonkų vestuves atrodžiusios Oksanos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (703)