2015 m. laidos „Kia Optima“ automobilį įsigijusi Rūta patikino, kad šiam automobiliui taupė pati. Vis tik visos sumos nepavyko sutaupyti, tad šiek tiek finansinių įsipareigojimų dar liko. „Labai norėjau ir pavyko. Nors nesu iš taupiųjų, bet pradiniam įnašui sutaupiau – nusijuokė Rūta. – Tad taip, vis tik tai – išperkamoji nuoma.“

Senasis R. Lukoševičiūtės automobilis vis dar laukia naujų šeimininkų, tačiau Rūtai dėl to nereiks vargintis: nei skelbimų dėti, nei pirkėjų ieškoti. „Pats salonas ją parduos“, – patikino pašnekovė.

Pasidomėjus, ar moteris nebijo vairuoti naujo automobilio ir yra tam pasiruošusi, ji tik nusijuokė ir patikino, kad ji viskam pasiruošusi.

Toks „Kia Optima“ automobilis salone kainuoja apie 20 tūkst. eurų. Pirmasis „Kia Optima“ modelis buvo pristatytas dar 2010 metais, tuomet automobilių mėgėjai džiūgavo, esą šis modelis kardinaliai pakeitė požiūrį į „Kia“ automobilius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (70)