Jaunavedžiai prie altoriaus žengė po 14 metų draugystės. DELFI paklausus, kodėl įsimylėjėliai taip ilgai laukė, pora juokavo, kad tokiai ypatingai progai reikėjo labai atsakingai ruoštis.

„Ši diena išties ypatinga. Pagaliau nusprendėme, kad esame verti vienas kito ir šiam žingsniui pasirengę“, - sakė nuotaka. Jam antrino ir jos išrinktasis: „Norėjome įsitikinti, kad santuoka bus tvirta“.
Vitalijaus Zuikausko ir Lauros Michalkevič vestuvės

L. Michalkevič-Zuikauske tapusi aktorė ir verslininkė neslėpė, kad sakant priesaiką prieš akis prabėgo visas gyvenimas. „Tada supranti, kodėl esi su tuo žmogumi. Iš tiesų be reikalo taip ilgai delsėme. Kitiems taip pat patarčiau nelaukti tiek, kiek mes. Visiems linkime patirti tą džiaugsmą, kurį išgyvenome“, - džiaugsmo ašarų neslėpė nuotaka.

„Tai tikrai laimingiausia mūsų gyvenimo diena“, - pritarė žmonai sutuoktinis.

Pamokslą sakydamas kunigas jaunavedžiams palinkėjo sulaukti penkių vaikų. Pora juokiasi, kad tiek tikrai neužgyvens. „Planuose penkių tikrai nėra, bet kaip jau Dievas duos“, - prisipažino V. Zuikauskas.

Pora jau keturiolika metų yra kartu ne tik gyvenime, bet ir scenoje: jų duetas, sceniniu pavadinimu „Ceremonijos meistrai“ yra ypač mėgiamas renginių organizatorių. Pora kartu yra vedusi daugybę vestuvių ceremonijų visoje Lietuvoje.

Jaunieji po iškilmingo santuokos sakramento ceremonijos išskubėjo į meninę fotosesiją Vilniaus senamiestyje.

Vakare įsimylėjėlių laukė iškilminga puota jaukiai dekoruotame sostinės restorane. Po šventės jaunavedžiai išvyks medaus kopinėti į Sardiniją.

Vestuvių akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (223)