31 metų J. Aniston ir 36 metų B. Pitto jungtuvės vyko baltoje palapinėje, pastatytoje šalia prodiuserio Marcy Carsey (Marsio Karsio) dvaro pajūryje. Aktoriai artimai draugavo jau pustrečių metų. Jiems abiem tai yra pirmosios vedybos.

Pasak pranešimo spaudai, J. Aniston vilkėjo balto šilko apdaru. Ji avėjo batų dizainerio Manolo Blahniko (Manolo Blaniko) sukurtas dramblio kaulo spalvos zomšines aukštakulnes basutes. Jaunasis vilkėjo juodą smokingą.

Prašmatniame pobūvyje dalyvavo daugybė jaunųjų Holivudo žvaigdžių, įskaitant Courtney Cox (Kertni Koks) ir jos vyrą Davidą Arquette (Deividą Arketą).

Taip pat buvo pakviesti populiariame televizijos seriale "Draugai" kartu su J. Aniston vaidinę maždaug 30 Niujorko aktorių, tarp jų Lisa Kudrow (Liza Kudrou) ir Davidas Schwimmeris (Deividas Švimeris). J. Aniston kartu su kitais pagrindiniais serialo aktoriais atnaujino savo kontraktą. Pranešama, kad dabar už vieną seriją jai bus mokami 750 tūkstančių JAV dolerių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją