Šventinėje laidoje dalyvavusi Agnė nebuvo linkusi atvirauti apie pirmadienį Kėdainiuose įvykusias jos ir verslininko Manto Volkaus tuoktuves, tačiau kai kurių klausimų jai išvengti nepavyko. „Vestuvės praėjo puikiai, laimingai, bet tos temos nenoriu liesti“, - lyg kirviu nukirto Agnė.

Moteris atskleidė, kad namuose kalėdinės eglutės dar neturi, nes „namai užgrūsti gėlėmis“. Ir prisiminusi, kad vėl kalba apie savo asmeninį gyvenimą, greitai perėjo prie kito klausimo.

Ji kalbėjo, kad eglutė privalo būti gyva, nes namuose per šventes eglės kvapas labai reikalingas. Ji juokavo, kad eglutė turi atrodyti lyg iš reklamos, bet būtinai tik iš miško.

Atsakydama į skaitytojos „Facebook“ tinkle užduotą klausimą, kokius penkis produktus pasirinktų valgyti vieną mėnesį, moteris kalbėjo: „Tai būtų žali agurkai, nes tai tobulas dievo kūrinys. Jautiena, nes tai - geras produktas. Jautieną valgau tik restoranuose, nes kiti juokauja, kad restorane užsisakyti vištieną yra ne lygis. Dar būtų šampanas ir gazuotas mineralinis vanduo. Vaisių man gali ir nebūti. Banalu, bet dar imčiau lašišą, nes aš galiu ją vieną valgyti. Ką neišsisuktume?“ Moteris pridūrė, kad vištieną visgi valgo, bet ne restoranuose.

Kalbėdama apie ryškiausius kulinarinius vaikystės prisiminimus, moteris prisiminė vaikystės pusryčius į lovą, kuriuos ruošdavo jos tėtis. Pasirodo, kad TV šou „Skonis“ teisėją vaikystėje itin pradžiugindavo grikių košė su smulkiai pjaustyta „Daktariška“dešra. „Gamindavo ryte šeštadienį ir atnešdavo į lovą. Gaudavau pusryčius į lovą nuo trejų, todėl man dabar tai yra tapę tradicija. Bet aš nešu pusryčius į lovą pati, man tai yra malonu.“ Vėl į santuokinį gyvenimą pasinėrusi moteris teigė, kad jai „nėra didesnės romantikos negu pusryčiai kartu lovoje“.

Nors ir kaip Agnė to vengė, transliacijoje vestuvių tema vis tiek liko paliesta. Paklausta, ar vyrą suviliojo savo kulinariniais gabumais, moteris atsakė: „Per visur, o ypač per skrandį. O iš tikrųjų, man nereikėjo nieko išmokti, aš esu labai talentinga ir įgudusi virtuvėje.“

Viešnagės pabaigoje kiekvienas laidos svečias traukia pažadą „Virtuvės mitų griovėjų“ komandai. Įsipareigojimą ištraukusi Agnė iš pradžių rodė didelį nepasitenkinimą. Tačiauįsigilinusi į tekstą suprato, kad tai buvo jos interpretacijos klaida. Jos pažadas skambėjo taip: „pažadu, kad kitąmet pagaminsiu pusryčius savo bendradarbiams“. Moteris juokavo, kad šiuo metu turi tris darbovietes. O vien viename Rygos teatrų, kur moteris šiuo metu kuria kostiumus latviškai „Išvarymo“ versijai, kolegų ji turi apie 300.

„Bendradarbiai turės pas tave nakvoti, kad gautų pusryčius“, - juokavo vienas laidos vedėjų R. Mackevičius.

Transliaciją galite stebėti čia.

Pasikvietę į svečius žinomiausius Lietuvos žmones, laidos vedėjai siekia parodyti, kad pasirengimas Kalėdoms neturi kelti streso. Interaktyvioje laidoje taip pat svečiuosis: Asta Valentaitė, Vaidas Baumila, Agnė Grigaliūnienė, Aistė Jasaitytė, Ignas Vanagas, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Simona Bandita, Kęstas Rimdžius, Beata Nicholson ir kiti.

Svečiams galima užduoti klausimus „Facebook“ tinkle, oficialioje „Virtuvės mitų griovėjų paskyroje“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)