Naujienų portalo DELFI klausiama ar juodu sieja daugiau nei bičiuliška draugystė, J. Vežauskaitė vengė tiesaus atsakymo.

„Yra kaip yra, ką pamatėte, tą pamatėte. Jei pamatėte, vadinasi, taip ir yra, o aš esu tiesiog laiminga ir daugiau neturiu ko pridurti“, – nuotaikingai kalbėjo ji.

Nors kol kas „Pinup Girls“ narė vengia atvirauti, J. Vežauskaitės draugės apie jos ir V. Baumilos draugystę kalba užtikrinčiau: „Simpatijas vienas kitam jie rodo jau apie keturis mėnesius, tačiau kaip susiklostys santykiai, galima tik spėlioti“.

Tuo metu vakarėlyje besilinksminusi smalsuolių minia, išvydusi aistringąjį bučinį, aiktelėjo iš nuostabos, mat iki šiol V. Baumila savo jausmų masiniuose renginiuose, kur tikimybė būti įamžintam didesnė nei nuošalesnėje vietoje, nedemonstruodavo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją