– Milita, neseniai tapai pilnametė. Ar viduje įvyko koks nors lūžis?

– Jau kurį laiką esu savarankiška: ir dirbu, ir vairuoju, todėl kardinalių pokyčių nepajutau. Nors nesakau, kad niekas nepasikeitė. Po tokios bangos sveikinimų ir linkėjimų negali nepasikeisti. Žinoma, jaučiuosi pakylėta, be to, keičiasi požiūris, atsakomybė. Turbūt ne veltui visi taip sureikšmina šią sukaktį.

– Kai kurie nuo mažumės nori kuo greičiau užaugti. Ar Tu svajojai apie tai?

– Niekada kaip nors ypatingai nelaukiau laiko, kai galėsiu „daryti, ką noriu“. Buvau ir esu pakankamai atsakinga, o ir tėvų patarimai visada praverčia. Stengiausi niekada nenuvilti tėvų ir išpildyti, ką esu pažadėjusi, visada sugrįždavau iš vakarėlių laiku, netoleravau alkoholinių gėrimų. Tikriausiai todėl nejaučiau perdėtos kontrolės ir didelių apribojimų. Gal dėl to niekada ir nesvajojau kuo greičiau sulaukti 18-os (nusijuokia).

– Kas Tau yra moteriškumas, moters kvapas?

– Būti moteriškai yra didžiausia užduotis. Tai yra sklindanti harmonija. Nėra sunku atskirti, iš kurių sklinda ta harmonija, o iš kurių ne. Dauguma moteriškumą supranta kaip seksualumą, tačiau jį sudaro labai daug dalykų. Kiekvienas šiuos dalykus supranta skirtingai.

– Ar dabar, kai jau esi pilnametė, būsi drąsesnė ir gal net ryšiesi atviriau pademonstruoti savo kūną?

– Negalvojau apie tai. Esu scenos žmogus, todėl tokių dalykų neįmanoma planuoti.

– Neseniai buvai sukritikuota, esą būdama nepilnametė scenoje atrodei per daug moteriškai. Kaip manai, nuo kokio amžiaus jau galima būti moteriškai?

– Tai nebuvo kritika ar įžeidimas (juokiasi). Juk ne kiekviena moteris išgirsta, kad yra per daug moteriška. Iš tiesų moteriškumui nėra amžiaus ribos, juk viena gali būti ir 25-erių visiškai nesubrendusi, lyg paauglė, o kita priešingai. Mano nuomone, ne metai esmė.