Į debiutinio albumo "Saulė" pristatymo proga vykusį chat'ą atkako visi trys "Pikaso" vaikinai. Valandą trukusiame pokalbyje "Pikaso" stengėsi atsakinėti į rimtus klausimus, negirdom nuleisdami kartas nuo karto pasigirstančius užgauliojimus.

Į klausimą, kad juos "išstūmė" į didžiąją sceną "Pikaso" atsakė - gabumai. O paklausti, kaip vertina grupes ŽAS bei "Omega" sakė tokių negirdėję. Taip pat "Pikaso" tvirtino nesidepiliuoją krūtinių.

Vienu metu internetinėje konferencijoje dalyvavo 22-30 dalyvių, todėl "Pikaso" vaikinai skundėsi nespėję atsakyti į visus klausimus. "Mums labai patiko, norėtumėm dar, tik viskas labai jau greitai vyksta", - sakė Dainius Skinderis iš "Pikaso".

Taip pat vaikinai sakė nesitikėję, kad kai kurie chat'o dalyviai bus tokie pikti ir stengsis visaip įgelti.

Prizu, naujojo albumo "Saulė" kompaktine plokštele ir juosta už jiems patikusius klausimus "Pikaso" apdovanojo tik vieną internetinės konferencijos dalyvę.

Šiemet ketinama sukurti ir pačios "Pikaso" internetinį tinklapį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją