Kokia seksualiausia pramogų pasaulio moteris?

Donalda: Oksana Pikul. Man Oksana yra moteriškumo pavyzdys: visada pasitempusi, pasigražinusi, tobulų kūno formų ir labai mielo veidelio mergina. Nors ir turi sužadėtinį, ji vis tiek spinduliuoja nepaprastą grožį, o be to, kas man žmoguje - seksualiausia, yra protinga, šmaikšti ir labai darbšti. Televizinis įvaizdis dažnai neparodo tikrojo žmogaus, o aš Oksaną pažįstu asmeniškai ir žaviuosi jos stiliaus pojūčiu, kuomet ji rengia modelius žurnalų viršeliams ar daro joms makiažą. Ji yra labai atviros ir geros širdies.

Haroldas: Gintarė Gurevičiūtė. Simpatiška, moteriška, šiek tiek paslaptinga ir nevulgari.

Tomas: Ieva Ambrazaitė. Ji - charizmatiška, turinti įdomių bei išskirtinių bruožų.

Kas jums yra seksualiausias pramogų pasaulio vyras?

Donalda Meiželytė
Donalda: Hm... Šį titulą skirčiau Mindaugui Stasiuliui ir Justinui Jankevičiui. Bet, kad jau reikia rinkti tik vieną, tai renkuosi pastarąjį. Man vyruose seksualiausia – erudicija, jumoro jausmas ir gebėjimas greitai orientuotis įvairiausiose situacijose. Justinas yra kaip tik toks, gaila, kad jau užimtas ir kad toks jaunas (juokiasi).

Haroldas: Sunku spręsti, bet pabūsiu šiek tiek šališkas ir laurus atiduosiu savo kolegai iš grupės ,,Pikaso“ , Tomui Eigertui. Matau iš šalies, kiek moteriškos lyties atstovių dėmesio ir simpatijų jis sulaukia , ir manau, kad jis tokioje nominacijoje turėtų būti vienas iš lyderių.

Tomas: Rolandas Mackevičius. Jis su Ieva – labai graži pora, abu charizmatiški, turintys įdomių bei išskirtinių bruožų. Nežinau, man jie tikrai abu patinka.

Kas yra stilingiausia pramogų pasaulio moteris?

Donalda: Asta Valentaitė, nors galėčiau pavardinti ir daugiau labai stilingai besirengiančių moterų. Asta turi įgimtą stiliaus pojūtį ir vidinę inteligenciją. Galima burnoti, kad jos asmeninis gyvenimas nesiklosto taip, kaip priimta būtų visuomenei, bet tai – asmeninis gyvenimas, o stiliaus iš jos nieku gyvu neišmuši.

Haroldas: Asta Valentaitė. Išgirdus žodžius „stilinga moteris“, pirmas žmogus , kuris ateina į galvą yra Asta.

Tomas: Daina Bosas. Ši moteris – ne pirmos dešimties, tačiau sugeba rūpintis šeima, vaikais bei puikiai atrodyti. Pamačius ją, iškart padvelkia elegancija.

Kuris pramogų pasaulio vyras yra stilingiausias?

Donalda: Ramūnas Rudokas. Aktorius ir atlikėjus dažniausiai scenai rengia stilistai, prodiuseriai, režisieriai, bet gyvenime dažnas artistas rengiasi neišsiskiriančiai ir gana nuobodžiai. Ramūną projekto „Muzikinė kaukė“ metu teko daug kartų matyti per repeticijas, prieš persirengimą personažu, tad galiu pasakyti, kad jis labai gerai, taikliai, šiuolaikiškai rengiasi.

Haroldas: Juozas Statkevičius. Pirmiausiai dėl to, kad puikiai išmano madą ir stilių, kiek teko matyti ir pats visada atrodo stilingas.

Tomas: Žilvinas Grigaitis. Turbūt visi žmonės atkreipia dėmesį, kaip jis būna apsirengęs. Visuomet pasitempęs, manau, prie veidrodžio tikrai praleidžia nemažai laiko, apgalvoja kiekvieną drabužį. Vieniems jo stilius patinka, kitiems ne.

Kuris jums aktorius yra geriausias?

Donalda: Ramūnas Rudokas. Tai aktorius, gebantis persikūnyti į bet ką, tokiam talentui Lietuvoje per mažai vietos, nes jo gebėjimai yra unikalūs.

Haroldas Šklėrius
Haroldas: Rolandas Kazlas. Žmogus, mano manymu, turintis tvirtą gyvenimo filosofiją, stiprias pamatines vertybes, bei vienas geriausių scenos profesionalų.

Tomas: Marius Jampolskis. Teko su juo bendrauti, tai tikrai talentingas aktorius, be to, labai man padėjo. Jis – sutvertas kitus mokyti.

Kuri aktorė – geriausia?

Donalda: Gabija Ryškuvienė. Daugiaplanė aktorė, žaviuosi jos vaidmenimis tiek rimtais, tiek „Dviračio šou“ – jumoristiniais.

Haroldas: Agnė Ditkovskytė. Patinka ir tiek.

Tomas: Inga Norkutė – Žvinienė. Su drauge šnekėjome, kad Inga tikrai – viena iš geriausių lietuvių aktorė.

Gražiausio balso savininkas (ė)?

Donalda: Mia. Tai unikalaus talento moteris. Mano mamai – ji taip pat gražiausio balso savininkė.

Haroldas: Gabrielė Kasakaitytė. Yra daug gerai techniškai dainuojančių žmonių, bet man labai gražus šios merginos balso tembras – švelnus, seksualus ir nerėžiantis ausies.

Tomas: Haroldas Šklėrius. Yra daug TV laidų vedėjų, kurie balsas gražus, tačiau, mano kolegos Haroldo balsas man – labai gražus, jo tembras – priimtinas.

Kokį žinomą žmogų laikote skandalingiausia žvaigžde?

Donalda: Algis Ramanauskas vertas šio titulo už savo „apdovanojimus“, pasikapojimus su A.Raču, hiphoperiais ir kt. Drąsus žmogus, nevynioja žodžių į vatą ir sako savo nuomonę tiesiai šviesiai, o tai dažnai šokiruoja mūsų dorąją ir veidmainingąją visuomenės dalį.

Haroldas: Egidijus Dragūnas. Skandalai- nuolatiniai jo pakeleiviai visą gyvenimą. Man atrodo, net jei Egidijus ir stengiasi kartais pabūt „ramiai“, neišeina, ir tie „pakeleiviai“ primena - „niekur nepabėgsi“ (juokiasi).

Tomas: Nemėgstu skaityti bulvarinių straipsnių, tačiau, seniau Natalija Bunkė buvo skandalų princesė ar karalienė. Ji mokėdavo iš kirvio košę išvirti.

Kaip manote, koks žinomas žmogus Lietuvoje nevertas žvaigždės vardo?

Donalda: Minedas už nesąmoningus laiškus masinio informavimo priemonėms apie Dainos Bilevičiūtės „priekabiavimus“ ir banko kortelės, ar tai banko sąskaitos kodų prievartavimą.

Haroldas: Neįvardinsiu, nes manau, kad yra tik keletas žmonių, kurie išvis Lietuvoje to vardo verti. O dauguma interneto portaluose kasdien besireklamuojančių „žvaigždžių“, yra ne kas kita, kaip dėmesio pritrūkę vidutinybės.

Tomas: Nieko neigiamo bei blogo neturiu prieš Oksaną Pikul, tačiau, mano nuomone, ji nėra verta žvaigždės vardo. Nesakau, kad nėra ji graži, tačiau, Oksana neturi talento ir tikrai nėra talentinga dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (299)