Tačiau jau keletą dienų viešojoje erdvėje nerimsta kalbos, kad daugelis M. Šalčiūtės nuotraukų yra tobulintos specialiomis programomis bandant išryškint gražiąsias puses ir norint nuslėpti trūkumus. Apie tai, ką ji daro su fotografijomis ir kiek jose yra realybės, o kiek fikcijos – DELFI naujienų portalui atskleidė pati mergina.

Išgirdusi apie internete sklindančius kaltinimus dėl nuotraukų koregavimo ir išvaizdos tobulinimo M. Šalčiūtė nepasimetė ir teigė jau apie tai girdėjusi, tačiau pasak jos, tokios kalbos yra visiškas absurdas.

„Kad nuotraukose tvarkyčiau savo išvaizdą? To nėra. Neturiu tokių fotografijų, kurios neatitiktų realybės. Tokių net ir nepublikuočiau, aš juk matomas viešai žmogus ir visi žino kaip atrodau“, – DELFI kalbėjo mergina.

Nuotraukose visada puikios išvaizdos M. Šalčiūtė kritikos neretai susilaukia dėl galimai redagavimo programomis patobulintų kūno linijų, paputlintos krūtinės ar padidintų akių. Tačiau pasak merginos, jai fotografijose savo išvaizdos koreguoti net nereikia.

„Akių tikrai nedidinu. Galit gyvai pamatyti, kad mano akys ir taip yra didelės. O mano figūra realiai turbūt dar geriau atrodo nei nuotraukose“, – kaltinimus drąsiai atrėmė socialinių tinklų žvaigždė.

Nors M. Šalčiūtė ir teigė, kad jai tokie komentarai nerūpi, o panašaus pobūdžio kalbos atrodo kvailos, tačiau pripažino, kad kalbėti apie atskiras kūno dalis nuotraukose – nėra malonu: „Aš nieko neslepiu, gali žmonės pamatyti mane gyvai. Nesu aš kažkokia photoshopinė“, – DELFI atviravo žinoma mergina.

Daugelis garsių žmonių internete susilaukia įvairių pastabų ir kritiškos nuomonės. Ne paslaptis, kad M. Šalčiūtė – vieną tų, kurios gyvenimas vertinamas itin kontraversiškai, o jos poelgiams ar asmenybei dažnai žeriama ir itin kandžių vertinimų, o jos veikla stebima tarsi pro padidinamąjį stiklą. Paklausta, ką pasakytų tiems, kurie atidžiai nagrinėja kiekvieną asmeninę jos fotografiją ir bando atrasti trūkumų, socialinių tinklų žvaigždė ir TV projektų dalyvė nevyniojo žodžių į vatą.

„Neieškokit šiknoje razinos“, – kandžia pastaba savo kritikams pokalbį baigė M. Šalčiūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (709)