Leidžiantis Šeškinės kalnu, vairuotojus įspėja net penki kelio ženklai, jog sukti kairėn - nebegalima. Vis dėlto dauguma pažeidėjų teigia važiavę kaip įpratę ir nepastebėję naujos tvarkos.

Policijos pareigūnų vykdyto reido metu įkliuvo ir aktorė Vaida Būtytė. Už šį KET pažeidimą jai gresia bauda nuo 28 iki 43 eurų. Jei moteris prasižengė pirmą kartą, minimali bauda gali būti sumažinta perpus.

V. Būtytė, pamačiusi, kad reido metu, šalia pareigūnų, sukiojasi keli žiniasklaidos atstovai, bendravo ne itin maloniai. Tiesa, kaip tik šiandien moteris švenčia savo gimtadienį.

Beje, Vaida nesenai pasikeitė vardą, tad nuo šiol ji žinoma kaip Neringa.

Eismo pakeitimai Ukmergės gatvės dalyje tarp Paribio ir Geležinio Vilko gatvių įvykdyti kiek daugiau nei prieš mėnesį. Galimybės sukti kairėn nebeliko, tačiau panašu, kad įsisenėjusių įpročių vilniečiai kratosi sunkiai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)