„Tokių sukakčių nesureikšminu, viduje aš visada esu 18-kos, tad koks skirtumas, kas parašyta pase, - gimtadienio išvakarėse DELFI sakė L. Karalius. - Gimtadienio nesinori švęsti kažkaip ypatingai. Ta proga drauge su tėvais susiorganizuosiu apeiginę pirtį. Man pirtis yra apsivalymas, atsinaujinimas, kaip simbolinis atgimimas. Todėl manau, kad per gimtadienį logiška atgimti iš naujo ir atversti naują gyvenimo puslapį.“

Tad savo 40-ąjį jubiliejų L. Karalius pasitiks tradicinėje senovinėje kaimiškoje lietuviškoje pirtyje, kvepiančioje vantomis ir žolelėmis.

„Ir pirtis bus tikrai be alaus. Tik su žolelių arbata ir kitokiu požiūriu“, - pabrėžia Linas, jau gerą dešimtmetį gimtadienius pasitinkantis be putojančio gėrimo. „Tokių dalykų aš neskaičiuoju, - juokiasi Linas. - Man putojantis gėrimas šventės nepagerina, bet ją sugadina. Tad kam tai daryti? Aš ir taip esu atsipalaidavęs, man to nereikia.“

Nors gimtadienis tik rytoj, iš „Žas“ kolegų L. Karalius jau gavo dovanų – spalvingą „longbordą“.

„Tokias riedlentes pamėgo banglentininkai, kuriomis važinėjasi ant asfalto kai nėra bangų. Labai geras daiktas, skatinantis fizinį aktyvumą, - dovana patenkintas Linas. - Šiais metais ne vienam grupės „Žas“ nariui gresia apvali sukaktis pase, todėl visi sugalvojome pirmą kartą grupės istorijoje jubiliejines dovanas dovanoti iš grupės biudžeto“.

Ko sau Linas palinkėtų 40-mečio proga? „Per daug neklaidžioti ir rasti evoliucionavimo kelią su mažiausiomis pastangomis. Tai vadinama sėkme, kai pasieki tikslą su mažiausiomis pastangomis“, - tikino jubiliatas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (146)