41 metų vyras – neaukštas, pliktelėjęs ir trokštantis žvaigždžių draugijos. Dirba ilgųjų reisų vairuotoju ir už liežuvio traukiamas pasiduoda užsisakęs vos vieną taurę vyno. „Viskas per šnapsą“, - jo teiginys priverčia nuoširdžiai susimąstyti. Apie jo iškrypusias svajones, nuogo kūno demonstravimą, nepilnametes sekso partneres, verslininkės Ingos Budrienės iškeltą bylą, potraukį moterims, faktą, kad Erica Jennings ne jo skonio lietuvė (!) kalbėjome daugiau nei valandą. Beje, susitikome vėlų vakarą, viename dideliame Vilniaus prekybos centre.

- Sveiki, Olegai. Ačiū, kad atėjote. Ar buvo baisu pasiryžti?

- Labas vakaras. Bijau tik „mentų“, nes jie mane į kalėjimą pasodinę buvo. Sėdėjau dėl Ingos Budrienės iškeltos bylos. Tais laikais atakavau ją savo skambučiais. Ak, seksuali moteris. Bet „mentai“ man duris sulaužė, net neatsiprašė, o Inga teisme nepasirodė.

- Vieną kartą sėdėjote dėl savo darbelių, tačiau ir toliau nebijote veltis į skandalus? Siuntinėjate savo penio nuotraukas kam papuola. Dar praėjusią savaitę atakavote dvi žinomas moteris feisbuke...

- Man galva susisuka, kai prisigeriu. Nueinu į barą, vienas kitas bokalas ir jau galvoju. Grįžtu namo prisiuntinėju nuotraukų, o ryte nieko neprisimenu.

- Sakote, kad neprisimenate, bet situacija kartojasi, Jūs nieko nedarote. Kodėl įžymios moterys, pagal ką renkatės? Iš kur visi duomenys, telefono numeriai?

- Aš visada norėjau susitikti su įžymia moterimi, man jos visos labai gražios. Rašiau, nuotraukas siunčiau ir paprastoms panoms. Su viena iki šiol bendraujam. Patikau. Parašė, kad „gerą“ turiu.

Cha, o Jūs, žurnaliste, tipo google nežinot? Viską ten galima rasti, ką tik nori. Aš galvoju, kad įžymybės renkasi blogus vyrus iš savo terpės. Joms reikia paprastų vyrų, istorijų įdomių, o ne apie šokius ir televizorių kalbėti. Pavyzdžiui, tas Meškauskas (turi galvoje Deividą Meškauską - aut.past.) su avies šukuosena, ką jis Inetai gali pasiūlyti? Nevyriškas, per prastas. Ir Rūtai jis netiko.

- Kuri įžymi moteris Jums labiausiai patinka?

- Oj. Visos man jos tokios seksualios. Oksana Pikul - tikra pupytė, Astos Pylipaitės balsas labai seksualus, užveda. Pati gražiausia – Ingrida Kazlauskaitė. Man visa jos šeima patinka, jei sutikčiau tėtį Petrą, jam ranką paspausčiau. Ingridos figūra nuostabi, plaukai. Labiausiai man patinka žydros akys. Ugninės gražuolės taip pat kaitina. Rašiau ir Beatai Nicholson. Pas moterį turi būti už ko paimti. Pirmiausia pastebiu apvalias formas.

- Nebijote Andriaus Užkalnio? Toks piktas dėdė, kurį su Beata sieja artimi ryšiai?

- Užkalnio... Kas tas? Palaukit, pagūglinsiu. Aaa, čia iš „Užkalnio 5”. Man jis labai draugiškas atrodo. Sakot, kad pyks? Man jau dėl I. Stasiulytės kažkas rašė. Sakė, kad prisidirbsiu.

- O ar yra tokių Lietuvos garsenybių, kurios Jūsų, kaip vyro, netraukia?

- Inga Valinskienė, Erica Jennings. Džordana man labai nepatinka. Žinau, kad vyrus ji traukia, bet aš nemėgstu. Man ji tokia arši atrodo. Dar viena baisi žvaigždė – Lady Gaga, bet čia jau užsienis. Aš jos dažnai paklausau, bet žiūrėti į ją negaliu. Dar Eminemas man patinka.

- Olegai, susidaro įspūdis, jog beveik visą laiką naršote, ieškote. Jei paprašyčiau Jūsų tuojau pat išsitrinti savo paskyrą feisbuke?

- Pabandžiau „Messenger“ programėlę ir „strigau“. Dabar? Nu, gerai, išsitrinsiu. (Deja,nesuveikė)