Kol vieni stebėjosi gerokai pasikeitusia politiko išvaizda bei gyrė stebėtinus jo pokyčius, kiti juokavo, kad „kažkam praverstų fotošopo pamokos“. Atsirado ir tokių, kurie įžvelgė panašumų tarp politiko ir garsiojo Džeimso Bondo.

O štai pats A. Zuokas, DELFI komentuodamas naujausią savo nuotrauką, lakoniškai tepratarė: „Geras fotografas!“.

Pasiteiravus, kas lėmė akivaizdžius jo išvaizdos pokyčius, buvęs Vilniaus meras įvardijo nuo pečių nukritusią naštą pasibaigus jo kadencijai.

„Aišku, visuomet turi galvoti apie savo sveikatą ir bendrą savijautą. Galbūt manęs nebeslegia miesto reikalai ir rūpesčiai. Mero pareigos, tie ketveri metai, nebuvo lengvi – kiekvieną dieną buvo rūpesčių ir problemų, kurias reikėjo spręsti.

Aš – ne iš tų žmonių, kurie pasakytų, kad tai nėra mano atsakomybė. Visuomet problemas perimdavau kaip savo. Natūralu, kad tai darė psichologinį spaudimą ir tas spaudimas atsispindėjo veide. O dabar, kai tokio spaudimo nebėra, geriau ir atrodau“, – nusijuokė A. Zuokas.

Ką A. Zuokas mano apie kalbas, esą nuotrauka – gerokai pakoreguota? Anot politiko, nuotraukoje ne tik nėra fotošopo, bet ir fotografavosi jis... beveik be grimo.

„Man atrodo, kad to fotošopo ten net ir nėra. Juk tai – meninė nuotrauka, o ne reportažinė. Nuotrauka buvo padaryta per 15 minučių. Ir pats buvau nustebęs, kad taip greitai, be jokių pasiruošimų ir praktiškai be grimo“, – sakė A. Zuokas.
A. Zuokas

Daugiau A. Zuoko nuotraukų – DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (145)