Pasirodo, muzikanto senelis buvo profesionalus vargonininkas, kuriam už atsidavimą darbui vietinės bažnyčios klebonas įteikė neįkainojamą dovaną - “kabinetinį rojalį”.

Senelis vėliau įžvalgiai nusprendė šį instrumentą padovanoti savo mylimam anūkui, tuo ir nulemdamas Kamilijaus ateitį.

”Gyvenime daugiau nieko nemoku, tik groti, o ir nenorėčiau nieko keisti. Muzika man yra viskas - ir darbas, ir pragyvenimo šaltinis, ir laisvalaikis”, - teigė "Ramių bičių" narys.

Kamilijus neslėpė, kad jis neapsiriboja vien savo kūryba –jis taip pat dirba Skuodo meno mokykloje, kur moko vaikus groti klarnetu ir saksofonu. Kitas dueto "Ramios bitės" muzikantas Vidmantas Daukšas vaikystę praleido su meškere ant upės kranto, tačiau, kaip šypsodamasis prisiminė muzikantas, jis į muzikos pasaulį buvo įtrauktas klastingu būdu.

“Užaugęs ketinau tapti ichtiologu, - pasakojo jis. - Deja, jau pirmoje klasėje buvo pastebėta, kad turiu padorų balsą ir “netraukiu” pro šalį.

Todėl buvau priviliotas į mokyklos chorą masinėms scenoms, o vėliau paaiškėjo, kad tai buvo tik apgaulė – mane privertė dainuoti solo”.

Kadangi Vidmanto tėvai taip pat nebuvo abejingi savo vaiko gabumams, būsimasis muzikantas atsidūrė dar rimtesnių specialistų rankose, o dabar pats "Ramių bičių" narys ne tik groja bei dainuoja pats, bet ir moko meno mokykloje muzikos kitus.