„Vakar buvo didelė ir labai svarbi diena man. Aš didžiuojuosi, kad patekau į gražiausių planetoje merginų trejetuką ir iš „Miss Planet 2015“ konkurso, vykusio Tbilisyje, vežu jums karūną. Vakar įspūdingame renginyje buvau išrinkta „Miss Planet 2015“ antrąją vicemis, esu labai laiminga, kad tie du mėnesiai pasiruošimo šiam konkursui, nenuėjo veltui.

Labai džiaugiuosi už Gruziją, kad jų šalyje vykusiame tarptautiniame konkurse nugalėtoja tapo jų šalies atstovė Tika Babluan. Pirmąją vicemis – Švedijos atstovė. Į finalinį penketuką dar pateko ir Ukraina, ir Rusija. Sveikinu Tiką ir Gruziją!“, – socialiniame tinkle rašė K. Toleikytė.
Karolina Toleikytė

18-metę lietuvaitę viso konkurso metu lydėjo sėkmė ir pergalės. Karolina tapo laimėtoja visų penkių rungčių: nacionalinio kostiumo rungties, „Miss Bikini“, „Favourite Model Miss Planet 2015 by PatioART Advertising agency“, „The best model of GRP“ ir vakarinės suknelės pristatymo rungtyje – „Miss Elegancija“.

„Svarbu ir tai, kad pirmą kartą tarptautinių konkursų istorijoje Lietuvos atstovei pavyko laimėti ir nacionalinio kostiumo konkursą, ir vakarinės suknelės konkursą. Tai man – didžiausias įvertinimas. Nacionalinio kostiumo konkurse puošiausi Dalios Duškesės ir Alginos Žalimienės sukurta suknele, suverta iš 25 tūkstančių įvairaus dydžio ir spalvų gintaro akmenėlių. Gruzijoje ši suknelė sulaukė didžiausio dėmesio. Su ja teko pasirodyti net 6 kartus Tbilisyje vykusiuose renginiuose, visiems labai norėjosi prieiti ir nusifotografuoti, pamatyti unikalią ir pačią brangiausią, net 30 tūkstančių eurų įvertintą konkurso suknelę, – įspūdžiais po konkurso dalinosi K. Toleikytė. – Daug komplimentų sulaukiau didžiojo finalo išvakarėse, per vakarinių suknelių rungtį, kai komisija išvydo mane pasipuošusią Liutauro Salasevičiaus vakarine suknele. Sidabro spalvos, gausybe žėrinčių karoliukų siuvinėta suknelė buvo pripažinta gražiausia suknele vykusiame „Gala Miss Planet 2015“ konkurso finale, į kurį pateko tik 26 šalys iš 127. Liutaurai, tai buvo taip nuostabu, jaučiausi tikra karaliene – karūną parvežu tau. Tu mylimiausias mano dizaineris!“
Karolina Toleikytė

Mergina sėkmingai pasirodė ir talentų šou. Grojo fortepijonu, o šiam pasirodymui lietuvaitę papuošė dizainerė Viktorija Jakučinskaitė.

„Turėjau pačias gražiausias sukneles konkurse ir visos jos – Lietuvos dizainerių talentas. Tai sakau ne todėl, kad noriu pasigirti, bet todėl, kad noriu pasidžiaugti Dar labai noriu padėkoti Vladai Musvydaitei, kuri man padėjo pamilti sveiką gyvenimo būdą, sportą ir rytines treniruotes. Be viso to nebūčiau laimėjusi „Miss Bikini“ nominacijos. Busiu atvira, norėjau Lietuvai parvežti pagrindinę karūną... Atidaviau širdį ir įdėjau labai daug pastangų. Žinau, kad iki pagrindinės karūnos man trūko Gruzijos ir Rusijos atstovų, kurie buvo komisijoje, balsų. Kiti teisėjai buvo iš Pietų Afrikos, Turkijos, Italijos, Graikijos, Albanijos, Lenkijos, – pasakojo Karolina. – Bet kokiu atveju, Gruzija nuostabi šalis. Pamilau tą pilną tradicijų svetingą šalį. Labai tikiu, kad sugrįšiu ten greitai.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)