Meilės mieste dainininkė viešėjo kartu su savo vaikinu Laimonu Kisieliumi ir tėvais. Kompanija suspėjo aplankyti Švč. Jėzaus Širdies baziliką, įspūdingąjį Luvro muziejų. Tiesa, apžiūrėti visus eksponatus pritrūko laiko, tačiau garsiausią – paveikslą „Mona Liza“ suspėjo pamatyti. 

„Miesto panoramą apžiūrėjome pasikėlę į Eifelio bokštą. Didelį įspūdį paliko parkas prie minėto bokšto – Marso laukai. Turėjo smagią iškylą prie Senos upės, apžiūrėjome Liuksemburgo sodus, sužavėjo Paryžiaus Dievo Motinos katedra“, – kelionės įspūdžiais dalinosi A. Matukaitė. Dainininkė su tėvai ir vaikinu apsilankė ir didžiausiame Europos verslo centre – „La Défense“.

Su vaikinu ir savo šeima atlikėja apsistojo centre esančiuose apartamentuose šalia Triumfo arkos. Akvilė džiaugėsi, kad nusprendė gyventi ne viešbutyje, o nuomojamame bute. Tokiu būdu sutaupė ne tik pinigų, bet ir galėjo sau pasigaminti pusryčius. 

Paryžiuje žavi rajonų išskirtinumas ir nemažas kontrastas. Monmartro rajonas pasižymi savo meniška dvasia, o štai Eliziejaus laukai, garsiausia pasaulyje alėja, priešingai, pilna brangių stilingų namų, prabangių firmų parduotuvių, kavinių ir restoranų“, – DELFI pasakojo atlikėja.

Paskutinį vakarą kompanija aplankė ir į Mulen Ružo rajoną, kuriame verda tikras naktinis gyvenimas – daug naktinių erotikos šou, įvairiausių suaugusiems skirtų prekių parduotuvėlių.

„Negalėjome palikti šio miesto nepamatę naktinio Eifelio bokšto, kuris įspūdingai atrodo sutemus. Iki paskutinio metro buvo likę vos pusė valandos, bet pasiryžome rizikuoti. Paskutinę sekundę prieš uždarant metro duris spėjome įšokti ir sėkmingai grįžti namo“, – kelionę prisiminė A. Matukaitė.

A. Matukaitės viešnagės Paryžiuje akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)