Paroda „Mano geriausias KADRAS” VCUP Kovo 8-ąją vyksta jau antrus metus. Šiemet parodos tema – šventė. Garsios Lietuvos moterys, beje, gyvenančios ne tik Lietuvoje, bet ir Izraelyje, Anglijoje, Maltoje ir kitose šalyse, atsiuntė nuotaikingų, romantiškų, linksmų, filosofiškų ir socialiai aktualių fotografijų, kurios eksponuojamos parodoje.

Tema „Šventė” suprasta įvairiai: vienoms moterims tai – vaikai, kitoms augintiniai, gamta, gyvūnija… Tačiau yra moterų, kurioms didžiausia gyvenimo šventė yra meilė ir vyras.

Už svajonių jaunikio – krepšininko Simo Jasaičio ištekėjusi Oksana Pikul-Jasaitienė nė nesuabejojusi atsiuntė savo medaus mėnesio nuotrauką iš Maldyvų. „Tai meilė!” pavadinta romantiška Oksanos daryta Simo nuotrauka.

Viena garsiausių pramogų pasaulio primadonų – Inga Valinskienė rinkdamasi nuotraukas abejojo: šuo ar… vyras? Vis tik Ingos geriausias kadras – Arūnas Valinskas.

Parodoje taip pat eksponuojama Violetos Vosylės nuotrauka. Iš viešumos dingusi buvusi manekenė parodai atsiuntė kadrą iš Maltos, kur dabar yra įsikūrusi su šeima.

Parodoje galima pamatyti įvairiausių gyvenimo švenčių – paradų, olimpiadų, vaikų gimtadienių, Joninių, Užgavėnių, egzotiškų gyvūnų, o didžiausią džiaugsmą, sprendžiant pagal nuotraukas, moterims teikia… šunys. Savo augintinių nuotraukas parodai pateikė Skaiva Jasevičiūtė, Giedrė Kilčiauskienė, Audronė Bunikienė, Ugnė Barauskaitė ir kitos.

Parodos atidarymo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)