Grupės „Pinup girls“ dainininkė Simona Nainė neslėpė, kad pardavėjos darbas jai – anokia naujiena.

„Kuo tik aš nesu prekiavusi. Esu drabužių parduotuvėje pardavėja dirbusi, net dulkių siurbliais kažkada prekiavau!“,– juokdamasi prisiminimais dalijosi Simona.

Prekybos centre RYO įsigyti gerumo suvenyrus panevėžiečius kvietusi atlikėja neslėpė, kad jai buvo smagu prisijungti prie projekto „Trys seserys“ ir rinkti lėšas Panevėžio moterims skirtiems seminarams.

„Pardavėja tokiame kilniame projekte dirbau pirmą kartą. Bet, manau, su tokiomis pareigomis, susitvarkiau puikiai. Juolab, kai šalia visada buvo Rimutė. Pakartočiau tai dar ne kartą, dirbti su ja buvo vienas malonumas. O kai žinojau, kad visi pinigėliai, kuriuos surinkome už parduotus gerumo suvenyrus bus skirti „Trijų seserų“ projekto veiklai ir Panevėžio moterims rengiamiems seminarams – sutikau nė negalvodama!“,– pasakojo S. Nainė.

„Simona tikra pardavimų profesionalė – jau pirmąją dieną įvykdėme planą surinkti lėšų pirmąjam seminarui Panevėžyje. Šiandien tokios pat misijos imamės su Elena Puidokaite. Panevėžyje puikūs pirkėjai ir vyrai, ir moterys, labai gera, kad dažnas ateina labai tikslingai – žinodamas apie projektą. O jei dar būtume rinkusios aukas už fotosesijas su Simona ir Elena, ko gero, būtume jau skaičiavusios penkis seminarus panevėžietėms, – juokiasi projekto vadovė Rima Olberkytė-Stankus.

Projektas „Trys seserys“ šiandien subūrė bene didžiausią ir profesionaliausią komandą Lietuvoje: psichologių, koučerių, NLP, juoko jogos ir pasitikėjimo savimi trenerių, aromaterapeučių, meno terapijos atstovių, rebrefingo ir sveikos gyvensenos profesionalių.

Visą informaciją apie projektą ir būsimus seminarus Panevėžio moterims bus galima rasti RYO info centre. Seminaruose laukiamos visos moterys, šie ypač vertingi seminarai joms nieko nekainuos. RYO yra bene pirmasis prekybos centras Lietuvoje, kuris už savo suvenyrų prekybą atsisako pelno ir pajamų, o visą surinktą sumą skiria labdarai.

Panevėžio prekybos centre RYO gerumo suvenyrus galima įsigyti jau nuo šio savaitgalio, o visos surinktos lėšos bus skirtos socialinio pagalbos moterims projekto „Trys seserys“ veiklai. Jau nuo naujųjų Panevėžio moterims bus rengiami specialūs seminarai. Panevėžys yra trečiasis miestas, prisijungęs prie beveik 28 000 moterų vienijančio projekto „Trys seserys“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)