Pirmasis jų sukurtas panevėžietiškos šnektos pradžiamokslis abejingų nepaliko – vieni gyrė už taiklumą ir sąmojį, kiti neslėpė pasipiktinimo, kaip vieno iš garsiausių Lietuvos kalbininkų Juozo Balčikonio gimnaziją tik gerais pažymiais baigęs M. Katleris gali taip tyčiotis iš savo gimtojo miesto.

Vaizdo reklamoje, kurioje, be paties M. Katlerio, vaidino aktorė Beata Tiškevič ir „Facebook“ gražuole vadinama šokėja Monika Šalčiūtė, buvo siūloma įsigyti gidą, kuris padės susikalbėti su panevėžiečiais.

„Planuojate atostogas Panevėžyje, bet bijote kalbos barjero? Važiuojate į komandiruotę, tačiau pergyvenate, kad nesusikalbėsite su verslo partneriais? Tuomet ši audiokasetė ir kompaktinis diskas kaip tik jums. Išmok panevėžietiškai“, – nauju produktu viliojami pirkėjai.

Dabar išradingi vaikinai paviešino atsiprašymą, kuriame, be apgailestavimų, siūloma panevėžiečiams „būti biški paprastesniems“.

Naujasis video:

Žadėjo neatsiprašinėti

„Tikėjausi, kad šis mūsų darbas išpopuliarės, bet kad taip greitai, pats buvau nustebęs. Net Vilniuje priėję prie manęs jauni žmonės pradeda replikuoti: „Neberagėk, velnes“, „Ė tu, būk biškį paprastesns“. Nepažįstu žmogaus, kuris nebūtų matęs šito klipo“, – pirmojo klipo populiarumu džiaugėsi komikas.

Kaip anksčiau DELFI tikino vaikinas, iš draugų ir nepažįstamų žmonių jis sulaukęs tik teigiamų atsiliepimų. Tiesa, vienas kitas išreiškė pasipiktinimą, kad buvo gerokai perlenkta lazda. Tačiau M. Katleris sako nesigailintis dėl savo darbo. Tai jau ne be jo problema, o to, kuris nesupranta humoro.

„Tik vieną žinutę gavau, kad „nestumčiau“ ant Panevėžio, bet gal tas žmogus nelabai suprato mano humoro. Nieko įžeisti nenorėjau, tai buvo tik parodija. Kuriu humorą nedepresuotiems ir be kompleksų žmonėms, todėl tikrai nežadu atsiprašinėti“, – pabrėžė humoristas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)