Ceremonija vyko palapinėje, kuri yra pastatyta viešbučio kieme. Svečiai, belaukdami jaunosios, patogiai sėdėjo ant kėdžių, skambėjo gyvai atliekama muzika. R. Uzialkaitę vestuvėms puošė dizaineris Liutauras Salasevičius. Dizaineris atvyko į Palangą tam, kad užtikrintų, jog nuotaka atrodys nepriekaištingai.

Šventę organizavo vestuvių planavimo įmonė "KM Vestuvės". Viena iš planuotojų DELFI pasakojo, kad nuotaka atrodo labai gražiai, o L. Salasevičius išlaikė savo stilių. "Jaunieji nenori pašalinių žmonių. Tai dviejų žmonių šventė, kurioje yra daug artimųjų, nėra daug žinomų žmonių. Jie nori išsaugoti privatumą", - kalbėjo DELFI kalbinta poros tuoktuves organizavusi moteris. Pasiteiravus, galbūt aktorius ir jo išrinktoji "pardavė" vestuvių nuotraukas ir visus komentarus apie šventę kokiam nors įžymybių gyvenimą fiksuojančiam leidiniui ir dėl šios priežasties negali įsileisti kitų žurnalistų, vedybų planuotoja kiek pagalvojusi atsakė, kad "tai nepatvirtinti faktai ir nuotraukas galbūt pamatysime spaudoje".

Jaunieji stengėsi kaip įmanydami išsaugoti šventės privatumą. Į viešbučio teritoriją negalėjo patekti nė vienas pašalinis asmuo, o prie vartų stovintys apsaugos darbuotojai visų nepažįstamų svečių prašė ID kortelių. Į šventę automobilyje atvežus oro balioną buvo patikrintas jo krepšio vidus, kad jame nesislėptų koks nors smalsuolis. Ant tvorą juosiančios viešbučio tvoros kabėjo paklodės, tarp medžių buvo išskleisti skėčiai, kurie turėjo visiškai apsaugoti ceremonijos vietą nuo fotografų blyksčių.

Porai sumainius aukso žiedus pasigirdo svečių plojimai, pasipylė sveikinimai. Poros vestuvines akimirkas įamžino žvaigždžių pamėgtas fotografas Gediminas Žilinskas, kuris surengė jiems vestuvinę fotosesiją.

Poros santuoką palaimino karinio jūrų laivyno kapelionas, Krakių miestelio klebonas Romualdas Ramašauskas, kuris į šventę atriedėjo motociklu.

Į šventę atvyko dainininkės Ineta ir Irūna Puzaraitės, prodiuseriai Laima Lapkauskaitė, Laurynas Šeškus su žmona, taip pat Saulius Bartkus, dainininkai Aiste Pilvelytė ir Dovydas Šamrajus, politikas Stanislovas Buškevičius su šeima, dainininkė Milisandra su vyru, grupės "Patruliai" nariu Algirdas Radzevičius.

Viešbučio darbuotojai į kalbas, kokia šventė vyks viduje, nesileido. Kaip teigė DELFI šaltiniai, sutuoktinių porą į viešbutį atvyko dar penktadienį. Į šventę jaunieji pakvietė apie 100 svečių. Kai kurie iš jų į šventę kartu su jaunaisiais atvyko dieną prieš.

DELFI prieš vestuves susisiekus su Renata, moteris nebuvo labai kalbi ir patikino, kad į visus klausimus galės atsakyti po vestuvių.

Vakaro programą veda aktorius ir laidų vedėjas Džiugas Siaurusaitis, numatytas grupės "Rondo" koncertas, skrydis oro balionu.

Vestuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Tai jau antroji aktoriaus santuoka. Prieš tai M. Jampolskis buvo vedęs studijų laikų draugę Aistę. Pora susilaukė sūnaus Dovydo.

Prieš trejus metus, dar būdamas vedęs vyras, aktorius užmezgė romaną su operos soliste Ona Kolobovaite. Moteris dalyvavo televizijos projekte „Triumfo arka“, o M. Jampolskis buvo minėto šou vedėjas. Pora slėpė savo santykius nuo žiniasklaidos. Yla iš maišo išlindo įsmylėjėliams žiemą atostogaujant Egipte. Porą pastebėjo kartu atostogavę lietuviai. Tiesa, tų pačių metų vasara pora išsiskyrė.

M. Jampolskis ir R. Uzialkaitė susižadėjo šiek tiek daugiau nei prieš metus po pusantrų metų trukusios draugystės. Tuo metu aktorius dar nebuvo oficialiai išsiskyręs su žmona. Skyrybos su sutuoktine teisme įvyko jau po sužadėtuvių.

M. Jampolskis širdies draugės Renatos rankos paprašė „Sidabrinių gervių 2012“ apdovanojimų ceremonijos vakarą. Piršlybos Renatai buvo netikėtos. Marius, priklaupęs ant kelių, sužadėtuvių žiedą įteikė namuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (882)