Įgyvendino savo svajonę

Šių metų gražiausia Lietuvos mergina pripažinta Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė. Merginai 13 dalyvės numeris buvo laimingas.  Teisę studijuojančiai gražuolė yra krašto apsaugos savanorė.

"Kol kas negaliu pasakyti, kaip jaučiuosi, negaliu suprasti, kas įvyko. Galbūt po kelių dienų viskas susitvarkys ir tada susivoksiu bei pasistengsiu atstovauti Lietuvai iš visų jėgų, - sakė "Mis Lietuva" titulą laimėjusi R. E. Mazurevičiūtė. - Šį konkursą priėmiau kaip savo svajonę ir ją įgyvendinau. Dėl to labai džiaugiuosi. Galima sakyti, šiame konkurse man nieko nebuvo sunkaus. Viskas man teikė malonumą, todėl iš visų jėgų dirbau ir stengiausi."
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė

Paklausta, ar tikėjosi laimėti gražuolės karūną, mergina prisipažino, jog tikrai neturėjusi tokių vilčių. "Suprantu, kad visos taip sako, bet tikrai nesitikėjau laimėti", - prisipažino Rūta Elžbieta.

Gražiausia Lietuvos mergina sakė, kad gyvenime ji visada stengiasi išsikelti sau tikslą. Šįkart tai buvo „Mis Lietuva 2013“ konkursas. "Jei kažką pasiekiu kažkurioje srityje, išsikeliu sau dar aukštesnių tikslų. Grožio karūna yra mūsų lietuvių genofondas, todėl ir aš norėjau įsirašyti į istoriją ir garsinti Lietuvą", - DELFI paklausta, kodėl ji svajojo apie gražuolės karūną, sakė nugalėtoja.

Kuo mergina buvo pranašesnė už kitas dalyves? - DELFI paklausė tituluotos gražuolės. "Niekada neskirstau, kas pranašesnis ar geresnis. Visi turime savų pliusų ir minusų. Kokie buvo mano pliusai? Nenorėčiau savęs aukštinti prieš kitas. Komisija pasirinko, kaip pasirinko. Galbūt šiuo metu pasirodžiau geriausiai, dėl to taip ir įvyko", - sakė Rūta Elžbieta, pasinaudojusi geriausiu savo ginklu - grožiu.

Tiesa, krašto apsaugos savanorė užsiminė, kad jai nesvetimi ir šaltieji - šaunamieji ginklai.

Iš Garliavos kilusios gražuolės artimieji stebėjo konkursą per televizorių, tačiau Palangos vasaros estradoje ją palaikė širdies draugas.
,,Mis Lietuva 2013'' konkurso finalas

Septynios laimėtojos

Dėl karūnos ir gražiausios lietuvaitės titulo varžėsi 16 merginų. Penkiolika dalyvių išrinko grožio ekspertų komisija, o šešioliktąją - interneto skaitytojai.

Finalininkės rungėsi dėl galimybės patekti į du prestižiškiausius pasaulio konkursus. Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė iškovojo ne tik "Mis Lietuva" karūną, bet ir teisę atstovauti savo šaliai „Miss World 2013” („Mis pasaulis 2013“), kuris rugsėjį vyks Balio saloje ir Indonezijos sostinėje Džakartoje.

„Pirmosios vicemis” titulą pelniusi Simona Burbaitė keliaus į „Miss Universe 2013” („Mis visata 2013”), šiemet Donaldo Trumpo organizuojamą Maskvoje.

Vadovaujama nuolatinio konkursų organizatoriaus Beno Gudelio, komisija taip pat nusprendė, kas tapo „Mis Elegancija“ - Solveta Bružaitė, „Mis Foto“ - Karolina Augutytė, „Mis Gracija“ - Eglė Žukaitytė ir „Antroji Vicemis“ - Justina Ieva Steponavičiūtė. Tradiciškai renginio žiūrovai išrinko savo favoritę - „Mis Publiką“ - Elita Citovičiūtė.
,,Mis Lietuva 2013'' konkurso finalas

Ugnies ir muzikos šou

Renginio metu dalyvėms teko pademonstruoti išskirtines Juozo Statkevičiaus sukneles elegancijos rungtyje, savo talentus, figūras ir, žinoma, erudiciją atsakinėjant į grožio konkurso vedėjų Ingos ir Arūno Valinskų klausimus. Klausimus konkurso dalyvėms uždavinėjo ir organizatorius B. Gudelis, komisijos narys Juozas Statkevičius. Mados guru domėjosi finalisčių, kiek joms teko nevalgyti, kad turėti tokias figūras. "Visoms merginoms teko prisižiūrėti, ką valgo. Ypatingai paskutinę savaitę", - neslėpė jos.

Bene didžiausio dėmesio sulaukė bikinių konkursas, kurį pagyvino "Ugnies valdovų" šou. Finale dainavo grupės „Pop Ladies”, „69 danguje”, „Pinup Girls”, „Džentelmenai", atlikėjai Vaidas ir Donatas Baumilos, Inga Valinskienė, Linas Adomaitis, Sasha Song, Gabrielius Vagelis ir kiti.

Grožio karalienės

Praėjusiais metais tarptautiniame konkurse „Mis Pasaulis“ Lietuvai atstovavo Rasa Vereniūtė. Gražiausios lietuvaitės karūną taip pat yra iškovojusios Ieva GervinskaitėGritė Maruškevičiūtė, Vaida Petraškaitė, Gabrielė MartirosianaitėJurgita Jurkutė, Agnė Maliauskaitė, Vaida Grikšaitė, Oksana Semeniškina, Martyna Bimbaitė, Renata Mackevičiūtė, Kristina Pakarnaitė, Asta Vyšniauskaitė, Daiva Anužytė, Gabrielė Bartkutė, Jurga Tautkutė, Jūratė Mikutaitė, Rasa Kukenytė, Liucija Gruzytė ir tuomet „Mis Vilnius“ titulą iškovojusi pirmoji tituluota gražuolė Ingrida Mikelionytė.
Mis Lietuva karūna
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (670)