„Galiu kol kas pasakyti tik tiek, kad yra aptikti merginos pėdsakai Katare, reiškia, kad ji yra gyva. Ji lyg ir išvyko atostogauti, o po to su ja pradingo ryšys. Tuomet ir kreipėsi tėtis“, – DELFI sakė Šiaulių apskrities VPK atstovė Gailutė Smagriūnienė.

DELFI primena, jog K. Domasevičiūtė Lietuvoje tapo žinoma po to, kai paviešino vaizdo įrašą, skatinantį merginas vaikino ieškoti užsienyje, nes lietuviai yra degradavę, nemoka bendrauti ar nesusivokia net nupirkti gėrimo. „Važiuokite vaikino ieškoti į kitas šalis, Lietuvoje tikrai nerasite“, – vaizdo įraše sakė mergina.

K. Domasevičiūtė taip pat dalyvavo ir Amerikos milijonieriaus Arono Perezo surengtame konkurse kurį laimėjo, tačiau buvo diskvalifikuota, paaiškėjus, jog galimai užsiima prostitucija. Milijonierius paskelbė konkursą, kurio metu siūlė reklaminiu veidu tapti lietuvaitėms ir užsidirbti pinigų. Internautams buvo suteikta galimybė išrinkti laimėtoją, kuria ir tapo šviesiaplaukė Kristina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)