49 eurai - tiek teks pakloti merginoms, norinčioms šio drabužėlio. Ir nors glaustinukės nėra naujiena, panašu, kad jos vis dar stilingiausių drabužių sąraše. Tai patvirtino ir pati Goda, DELFI tikinusi, kad verslo pradžia išties sklandi, nei užsakymų, nei norinčių įsigyti jos kurtus drabužėlius netrūksta.

Tiesa, ne viskas vyko išties sklandžiai. Vos pranešusi apie naują veiklą, Goda buvo užsipulta dėl plagijavimo. Viena kūrėja tikino, kad Alijevų šeima paslapčia ir apsukrumu iš jos pagrobė glaustinukių išmatavimus ir dabar, pasitelkusi daugybę piešinių, juos pristato kaip savo.

Netikėtai įpliekstas skandalas greitai nutilo, o G. Alijeva toliau mėgaujasi nauja veikla ir savo glaustinukes puošia ne tik įvairiaspalviais piešiniais masinei gamybai, bet ir stebina savo koleges išskirtiniais kūriniais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (119)