Artimus santykius puoselėjusi pora nebuvo susituokusi, tad teismą pasiekusioje byloje siekiama tik gerovės jų dukrai.

Į teismo posėdį, numatytą ketvirtadienio popietę, atvyko ir K. Liukaitytė, ir A. Jurskis bei jiems atstovaujantys atstovai. Byla Vilniaus miesto apylinkės teisme nagrinėjama už uždarų durų.

Dar prieš teismo posėdį DELFI pabandžius pasikalbėti su A. Jurskiu, šis mandagiai tylėjo, o jo atstovas patikino, kad Arnas negali atsakyti į jokius klausimus, susijusius su asmeniniu gyvenimu.

Nekalbi buvo ir K. Liukaitytė. Teismo koridoriumi link reikiamo kabineto nuskubėjusi moteris nepanoro nei bendrauti, nei pozuoti fotoobjektyvams.

Pasklidus žiniai, jog pora pasuko skirtingais keliais, pokalbio su DELFI metu, A. Jurskis taip pat buvo nekalbus. Jis paprašė gerbti jo šeimos privatumą ir pabrėžė, kad šiuo metu jam svarbiausia „pasirūpinti Lukrecija, kad ji nenukentėtų šioje situacijoje“. Vyras pridūrė, kad dukra jam visuomet buvo ir bus svarbiausia.

Santykius su daugiau nei dvidešimt metų vyresniu A. Jurskiu Karolina užmezgė dar 2012-aisiais. Pasklidus šiai žiniai Karolina sulaukė nemažai kritikos, tad savo asmeninį gyvenimą nuo viešumos atitvėrė tylos siena.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (294)