„Atostogoms rinkomės Pietų Prancūziją, Nicą, Monte Karlą ir Kanus. Idėja vykusi, laiką praleidome puikiai“, – pasakojo O. Pikul ir pridūrė, jog šalis pasirinkta spontaniškai. Kelionę kompanijai, kurioje buvo trys dainininkės ir jų mylimieji, organizavo S. Steikūnaitė.

O. Pikul kelionės metu žavėjo viskas aplink – žmonės, aplinka, maistas, saulė ir jūra. „Į Pietų Prancūziją sugrįžčiau dar penkis kartus, jei tik būtų galimybė“, – kalbėjo ji.

Anot merginų grupės lyderės, Nica, vienas brangiausių kurortų, tačiau, pasak jos, patirti įspūdžiai – nepakartojami.

„Buvome ekskursijoje kvepalų muziejuje ir gamykloje „Fragonard“, labai patiko. Aplankėme ir Kanus, apžiūrėjome ir tą vietą, kur tiesiamas raudonas kilimas, kuriuo apdovanojimų metu žingsniuoja žvaigždės“, – įspūdžiais dalijosi O. Pikul.

Nors kompanija iš pradžių galvojo apie aktyvų poilsį, daugiausiai laiko vis dėlto skyrė Nicos paplūdimiams ir jūrai.

„Laiką praleidome labai linksmai“, – kalbėjo pašnekovė ir pridūrė, jog su grupės kolegėmis iš pradžių turėjo planų aplankyti Nicos diskotekas, tačiau vėliau jų atsisakė, mat dienos metu kepinusi saulutė ir maudynės jūroje atlikėjas išvargindavo. Merginos mieliau rinkosi vakarus pajūryje.

Nepaslaptis, jog trys gražuolės viešnagių užsienyje metu apsilanko įvairiose parduotuvėse, kur randa sau mielų rūbų, avalynės bei kitų smulkmenų. Šįkart merginos nutarė nešvaistyti laiko veltui ir parduotuves buvo trumpam „užmiršusios“.

„Parduotuvių nelankėme. Neturėjome tokio tikslo, juk vykome ilsėtis. Be to, Nica – ne ta vieta, kur būtų galima pasiausti parduotuvėse, kainos iš tiesų labai aukštos“, – prisiminė populiarios merginų grupės lyderė.

Klausiama, kokių pramogų išbandė, O. Pikul tikino šį kartą nuo jų susilaikiusi, tačiau atskleidė, jog gražuolių mylimieji plaukiojo vandens motociklais.

Dainininkė džiaugėsi turėjusi progą atostogauti drauge su M. Bui, S. Steikūnaite ir jų mylimaisiais. Esą kompanija laiką praleido puikiai, todėl drauge nutarė kitą savaitgalį atostogas pratęsti Nidoje.

„Drauge sutarėme, jog nėra svarbu, kur atostogauti, svarbiausia – kompanija“, – kalbėjo O. Pikul.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)