Deja, šį kartą koncertuojant gilias ir gan konservatyvias tradicijas puoselėjančioje šalyje, merginos buvo priverstos atsisakyti savo seksualių ir vos kūną dengiančių sceninių drabužių.

„Scenoje koncertavome apsirengę labai prabangiais sariais, kuriais mus papuošė vienas žymus Indijos dizaineris. Nes demonstruoti seksualumą ten - ne vieta“, - įspūdžiais dalijosi populiarios grupės lyderė.

Kaip teigė O. Pikul, festivalis buvo labai vykęs. Itin gražuolę nustebino „Sel“ lyderio Egidijaus Dragūno pasirodymas, kuris pavergė indus.

„Supratau, kad „Sel“ ir Indijoje „Sel“, - juokavo Oksana. Taip pat mergina pridūrė, kad greičiausiai sėkmės susilaukusį festivalį pakartos salų valstybėje - Maldyvuose.  

„Šio vizito tikslas nebuvo vien tik surengti festivalį, bet kartu ir pritraukti indų svečius, kurie galėtų tapti verslo partneriais“, - atviravo gražuolė. 

Anot Oksanos, nors ji ir liko sužavėta šalies grožiu bei puoselėjamomis tos šalies tradicijomis, tačiau kilę neramumai ir patirti išgyvenimai, sugrįžus į Lietuvą privertė susimąstyti apie tai, kad savoje šalyje gyventi yra puiku.

„Svečiuojantis Delyje, kilometras iki mūsų viešbučio įvyko teroro aktas, apie kurį sužinojome tik tada, kai paskambino sunerimę artimieji. Maža to, tą pačią dieną išgyvenome ir 5,6 balų žemės drebėjimą. Būdama persirengimo kambaryje iš pradžių to net nesuvokiau, galvojau nuo muzikos dreba sienos. Kai pagalvoji, tai pasidaro baisu, tačiau gerai tas, kas gerai baigiasi“, - išgyvenimais dalijosi O. Pikul.

Nepaisant visų kilusių neramumų bei apribojimų, gražuolė O. Pikul neatmeta galimybės grįžti į įspūdžių kupiną šalį, kurioje koncertuodama privalės dėvėti sarį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją