Savo feisbuko paskyroje O. Pikul-Jasaitienė trumpai papasakojo nemalonų incidentą, kai vos dvejų metų jos sūnus Dominykas, džiaugdamasis vaikiškomis supynėmis, tik per plauką išvengė sužalojimų.

Oksana pasakojo, kad vos 15 kg sveriantis sūnelis buvo įsodintas į vaikiškas supynes, kurios esą turėtų atlaikyti net dešimčia kilogramų sunkesnį svorį. Tačiau nekokybiška prekė sulūžo vaikui ją džiaugiantis – nulūžus atramai atlikėjos sūnus krito ant žemės. Visa laimė, ganėtinai minkštai, ant žolės, todėl sužeidimų išvengta.

„Tėveliai, atsargiai, nepirkit šių supynių! Aprašas: tinka nuo 3 m., iki 25 kg. Mums 2 metukai ir sveriame 15 kg. Besisupant nulūžo atrama ir kritom ant nosytės žemėn. Gerai, kad ant žolytės ir laimingai. Tai nekokybiška prekė“, – savo feisbuko paskyroje pranešė O. Pikul-Jasaitienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (333)